کد خبر:۷۲۸۱۴۳

جشنواره فیلم مقاومت فردا در لبنان آغاز می‌شود

جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت فردا (دوشنبه ۱۲ آذر) در لبنان آغاز به کار می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با حضور جمعی از مدیران فرهنگی و سینمایی، فیلمسازان و سینماگران ایرانی و لبنانی فردا در لبنان آغاز به کار می‌کند.

این رویداد سینمایی در ادامه همزمانی در دیگر کشورها در قالب هفته‌های فیلم مقاومت در راستای ترویج فرهنگ مقاومت و جهانی‌سازی محصولات این گونه سینمایی در اولین گام، فردا (دوشنبه ۱۲ آذر) در شهر بیروت افتتاح می‌شود.

محمدعلی باشه آهنگر کارگردان «سرو زیر آب»، سیدمحمود رضوی و محمدحسین مهدویان تهیه‌کننده و کارگردان «ماجرای نیمروز»، محمد خزاعی دبیر جشنواره، محمد حبیبی مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح، حسین صابری مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از جمله مدیران و فیلمسازان حاضر در این مراسم خواهند بود.

علاوه بر برنامه‌های متعدد و نمایش آثار مستند و کوتاه، چهار فیلم سینمایی: «سرو زیر آب» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر، «تنگه ابوقریب» به کارگردانی بهرام توکلی، «ماجرای نیمروز» به کارگردانی محمدحسین مهدویان و «امپراطور جهنم» به کارگردانی پرویز شیخ طادی همزمان با جشنواره در بیروت به نمایش در می‌آیند.

جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در ادوار برگزاری‌اش، تاکنون، موفق شده است ۴۷ هفته فیلم مقاومت را در کشورهای مختلف از جمله: روسیه، قزاقستان، تاجیکستان، افغانستان، ترکیه، فنلاند، نیجریه، هند، سوریه، لبنان، غزه و ... برگزار کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار