معاون امور دانشجویی دانشگاه کردستان گفت: هیچ وقت هیئت رئیسه دانشگاه کردستان خود را از بطن دانشجویان جدا نمیکند و همیشه سعی داشته کاری که در شأن دانشجو است را انجام دهد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عثمان عزیزی، معاون امور دانشجویی دانشگاه کردستان ضمن اشاره به اینکه ساعت ورودی خوابگاه داخل شهر ۷:۳۰ است و خوابگاه داخل دانشگاه تا ساعت ۸ است، گفت: من به شخصه هیچ تبعیضی در بحث دختران و پسران خوابگاهی قائل نیستم، اما نیاز است وضعیت جامعه را نیز مد نظر قراردهیم.
عزیزی با اشاره به امضای نامه ۲ هزار و ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه کردستان، افزود: در پاسخ به نامه ۲ هزار دانشجو دانشگاه کردستان سعی در تقلیل جمعیت امضا کنندگان نامه نداشته ام؛ بلکه تنها به درصد آماری تعداد دانشجویان اشاره کرده ام.
وی در ادامه تصریح کرد: همیشه گفته ام این درخواستها اگر اجرایی شود بنده نیز آن نامه را امضا میکردم، زیرا در صورت انجام برخی موارد از جمله نهار جمعه دانشجوهای بیشتری از مسئولین دانشگاه راضی خواهند بود.
معاون امور دانشجویی دانشگاه کردستان با بیان اینکه من نامه امضا شده را به معاونین وزیر رساندم، اذعان کرد: پس از آن نامه فردین اخلاقیان بلافاصله معاونت آموزشی و دانشجویی و مدیران حوزه خود جلسه ایی را با شورای صنفی و سه نفر از نمایندگان این ۲ هزار و ۱۰۰ نفر برگزار شد و چند ساعت به گفتگو نشستیم.
عزیزی با اشاره به کیفیت غذا و وام دانشجویی گفت: ما سعی کرده ایم به هر نحوی شده کیفیت غذا را افزایش دهیم و امید است این روند ادامه یابد و در خصوص اعطای وام دانشجویی نیز از اعتبارات دانشگاه کسر نمیکنیم و تمام وامها از صندوق رفاه دانشجویی تامین اعتبار میشود و سعی شده است تا اگر بودجه ایی میآید بین تمام درخواست کنندهها تقسیم شود.
وی بیان کرد: در بحث دندان پزشکی که شورای صنفی مطرح کردند متاسفانه در حیطه اختیارات ما نبوده و ما تنها بحث بهداشت در اختیارمان است و ما پزشک، کارشناس بهداشت غذا و بهداشت خوابگاه داریم و دانشجویان میتوانند به آنها مراجعه کنند.
معاون امور دانشجویی دانشگاه کردستان گفت: هیچ وقت هیأت رئیسه دانشگاه خود را از بطن دانشجویان جدا نمیکند و همیشه سعی داشته ایم کاری که در شأن دانشجو است را انجام دهیم.
وی گفت: همواره بابت ظرفیت خوابگاهها معذرت خواهی میکنیم، اما اگر به خوابگاههای سایر دانشگاهها نگاه کنید خواهید دید تنها تا ۴ ترم خوابگاه تعلق میگیرد و شروط دارد، اما این باعث نمیشود از حال و روز دانشجویان خوابگاهی خودمان غافل باشیم و همواره سعیمان افزایش کیفیت در خوابگاهها است.