کد خبر:۷۲۹۶۲۶
هاشمی‌راد در گفتگو با دانشجو:

مهارت‌آموزی باید جایگزین آموزش در دانشگاه‌ها شود/ مسابقات مناظره، دانشجویان را برای کسب و کار موفق آماده می‌کند

معاون فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ با تاکید بر اهمیت گفتگو در موفقیت راه‌اندازی کسب و کار گفت: می‌توان پایه‌های کسب و کار را با توانمندکردن دانشجویان به برقراری ارتباط، استدلال علمی و مناظره موفق قوی‌تر کرد.

علی اکبر هاشمی راد، معاون فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به میزبانی این دانشگاه از هفتمین مسابقات مناظره دانشجویی ایران گفت: دانشگاه ما هم جزئی از دانشگاه‌های ایران است؛ اما تفاوت ما با سایر دانشگاه‌ها و اینکه مدعی هستیم دانشگاه نسل سوم هستیم در ایجاد آموزش‌های نوین، توسعه تکنولوژی و ارزش آفرینی‌های اجتماعی است.

وی ادامه داد: برای اینکه «دانشگاه نسل سوم» بودن برای ما عینیت بیشتری پیدا کند، به تازگی پارک علم و فناوری صنایع فرهنگی نرم را ایجاد کرده ایم تا دانشجویان با کسب و کار‌هایی که در حوزه فرهنگی می‌توانند ایجاد کنند شغل و موفقیت کسب کنند.

هاشمی راد در خصوص دلایل این دانشگاه برای میزبانی از مسابقات مناظره دانشجویی گفت: ما در کنار آموزش‌های رسمی دانشگاهی در حوزه فرهنگی نیز به تشکیل انجمن‌های دانشجویی، عملی و هنری اقدام کرده و دانشجویان در حال فعالیت در این حوزه‌ها هستند. در سال‌های گذشته نیز دانشجویان ما به صورت آزاد در مناظره‌ها شرکت می‌کردند؛ اما با میزبانی از هفتمین دوره مناظره‌های دانشجویی تلاش داریم قدرت مناظره و آزادی بیان را در میان دانشجویانمان تقویت کنیم تا بتوانند نقادانه و بدور از جدل و بی تحملی و با کار گروهی فعالیت‌های علمی و عملی خود را به پیش ببرند.

وی تصریح کرد: گفتگو پایه کسب و کار است. می‌توان پایه‌های کسب و کار را با توانمند کردن دانشجویان به برقراری ارتباط، گفت و گوی قوی، استدلال علمی و مناظره موفق قوی‌تر کرد.

هاشمی راد تشریح کرد: در تلاش هستیم این آمادگی را به دانشجویان بدهیم که برای راه اندازی کسب و کار‌های خود آمادگی گفتگو را داشته باشند و کار جمعی، منسجم و هدفمند را تمرین کنند.

وی در ادامه تأکید کرد: فکر اشتباهی است که اکنون دانشگاه‌ها به صورت سنتی و مانند قبل آموزش را تداوم بدهند و صرفاً آموزش محور و حتی پژوهش محور باشند. آموزش محور بودن دانشگاه‌ها در کل جهان در حال از بین رفتن است و دانشگاه‌ها بیشتر تلاش می‌کنند آموزش مهارت‌های نوین را جایگزین آموزش‌های سنتی کنند. این ظرفیت در دانشگاه علم و فرهنگ نیز وجود دارد.

معاون فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در پایان گفت: ما با کمک ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی از جمله پژوهشگاه رویان در حال گسترش فعالیت هایمان هستیم. در حال حاضر دو رشته در حوزه علوم پایه و فناوری زیستی با مشارکت پژوهشکده رویان راه اندازی شده که دانشجویان این دو رشته دیگر دغدغه اشتغال ندارند و در صورتی که به خوبی محور‌های مهارتی را آموزش دیده و ایده پرداز و خلاق دارند باشند وارد جامعه پژوهشی رویان می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار