آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۸۵۸
رئیس شورای روابط خارجی آمریکا:

اروپا به سرعت پایداری خود را از دست می‌دهد

رئیس شورای روابط خارجی آمریکا در توییتی به بروز تغییر و تحولات سریع در قاره اروپا و در هم ریختن اوضاع در برخی کشور‌های مهم این منطقه اشاره کرده و آن‌را «تکرار تاریخ» خوانده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی‌که برخی کشور‌های اروپایی با اعتراض‌های مردمی مواجه شده و به ویژه در روز‌های اخیر درگیری‌ها در پاریس را شاهدیم، رئیس شورای روابط خارجی آمریکا در اظهار نظری اذعان کرد که اینک اروپا به سرعت از پایدارترین منطقه جهان به ناپایداری مطلق کشیده شده است.

«ریچارد هاس» رئیس شورای روابط خارجی آمریکا در توییتی در این زمینه با اشاره به بروز سریع ناآرامی در برخی کشور‌های برجسته اروپایی نوشت: «اروپا به سرعت از پایدارترین منطقه جهان در حال تبدیل شدن به منطقه‌ای است که هرچه باشد، پایدار نیست.»

ریچار هاس نوشت: «پاریس در آتش است و پایان عصر «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان فرارسیده، ایتالیا در حال بازی خطرناک با اتحادیه اروپاست، روسیه در حال تجزیه کردن اوکراین است و انگلیس نیز با برگزیت مشغول شده، این‌ها همگی به معنای تکرار تاریخ هستند.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار