مسئول گروه اقتصادی معاونت سازندگی بسیج دانشجویی گفت: کارگروه اقتصادی دانشجویان جهادی با هدف شناسایی ظرفیتها و ایجاد کسب و کار پایدار در مناطق و روستاها فعالیت میکنند.
محمد میرچی، مسئول کارگروه اقتصادی معاونت سازندگی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: فعالیت گروههای جهادی اقتصادی با عنوان کارگرده اقتصادی با تشکیل شبکهای متشکل از ۵ گروه تخصصی سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد که مسئولیت ۵ دهستان در استانهای مازندران، سیستان و بلوچستان، فارس، آذربایجان غربی و خراسان جنوبی است که پراکندگی خوبی هم در کشور دارد.
وی افزود: در حال حاضر یک جمعیت ۸۰ گروه داریم که در تمامی دانشگاههای سراسر کشور هستند که این گروهها با نام شبکه رویش فعالیت میکنند که نشست سراسری این گروهها به مدت سه روز در دهه فجر برگزار میشود.
میرچی اضافه کرد: مدلی طراحی شده که این گروهها کسب و کار پایداردر مناطق هدف ایجاد میکنند؛ که این فرایند یک ساله طی میشود و نتیجه آن کسب و کارهایی است که زنجیره ارزش برای آنها ایجاد میشود.
این فعال دانشجویی گفت: گروههای جهادی در ابتدا آمایش سرزمینی انجام میشود، ظرفیتها شناسایی و تحلیل و مدل فعالیت طراحی میشود که نتیجه آن فعالیت اقتصادی در این مناطق است.
مسئول گروه اقتصادی معاونت سازندگی بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: این مدل با نام رویش ارزش آفرینان و شناسایی، حمایت و شتابدهی کسب وکارهای روستایی ارزش آفرین طراحی شده که هدف آن توانمندسازی عمومی و تخصصی روستائیان در ورود به کارآفرینی روستایی، افزایش اعتماد به نفس در جوانان روستایی جهت ورود به کسب و کار روستایی، ایجاد فضایی نو و پویا جهت رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته انسانی و محیطی، بسترسازی و ایجاد شبکه محلی و ملی کارآفرینان روستایی و اتصال آن به کارآفرینان نوپا، شناسایی، ترویج و بهره برداری بهینه از تمامی ظرفیتهای محیطی و بازار جهت ایجاد کسب و کار روستایی، حمایت از فرایند راه اندازی و توسعه کسب و کار روستایی همزمان با ارتقا دانش فنی و تخصصی کارآفرینان روستایی است.