معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به هدف برگزاری نمایشگاه تستا برای حمایت از سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تولید ملی گفت: در روز افتتاحیه نمایشگاه ۷۵ دستاورد و فناوری رونمایی خواهد شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود برومند، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و فن بازار ساخت ایران که صبح امروز در ساختمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار با حضور دانشگاه ها، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و مراکز پژوهشی به همراه برخی وزارتخانهها و سازمانهای اجرایی مرتبط از سوم تا ششم دی ماه هم زمان با پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران برگزار میشود.
وی ادامه داد: طی این سه روز برنامههایی از قبیل ارزیابی فناوریهای حاضر در نمایشگاه، معرفی فناوریهای جدید به سرمایه گذاران برگزاری کارگاههای آموزشی و همچنین عقد قراردادهای تجاری با شرکتهای دانش بنیان که محصولی تولید میکنند، برگزار میشود.
معاون پژوهشی وزارت علوم افزود: در روز افتتاحیه نمایشگاه ۷۵ دستاورد و فناوری رونمایی خواهد شد همچنین در این نمایشگاه ۱۹۹ طرح عرضه خواهد شد که از این تعداد ۵۱ طرح دانشگاهی، ۱۵ پژوهشکده، ۴۰ طرح پارک و علم و فناوری، ۷۹ مرکز رشد و ۱۴ موسسه تحقیقاتی حضور دارند.
برومند گفت: از تعداد ۳۱۹۹ طرح ارائه شده ۵۸ درصد دانشگاهی، ۵ درصد مربوط به موسسات تحقیقاتی، ۵ درصد مربوط به پژوهشگاه ها، ۱۶ درصد پارکهای علم و فناوری، ۱۱ درصد مراکز رشد و ۵ درصد مربوط به سایر طرحهای ارائه شده در این نمایشگاه است.
وی تصریح کرد: کارگاههایی که در این نمایشگاه برگزار میشود با حضور فناوران در حوزه کسب و کار است و در حاشیه این مراسم دومین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاههای کشور برگزار خواهد شد.
معاون پژوهشی وزارت علوم ادامه داد: در بحث نمایشگاه تقاضای فناوری مطرح است و برای اولین بار با همکاری مراکز توسعه فناوری ریاست جمهوری و دبیرخانه عتف تصمیم گرفتیم از سازمانهای دولتی و خصوصی دعوت کنیم تا نیازهای خود را در شرایط تحریم ظالمانهای که یک طرفه بر کشورمان تحمیل شده اعلام کنند و فعالیت خود در عرصه فناوری را تبیین نمایند.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری نمایشگاه تستا حمایت از سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تولید ملی است.
برومند افزود: جلسات بسیاری در خصوص برگزاری این نمایشگاه برگزار شد و دبیرخانه شورای عتف مسئول برگزاری این دوره از نمایشگاه است.
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: برای حضور همه گروهها در این نمایشگاه از صندوقهای سرمایه گذاری، گروههای اصلی، تجهیزات پزشکی، کشاورزی، صنعت، گاز و انرژی و ... دعوت شدهاند.
وی تصریح کرد: تا به امروز ۹۰۰ شرکت برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند و صندوق نوآوری برای ارائه تسهیلات در کنار ما حضور خواهد داشت و امیدواریم اتفاقات خوبی در این حوزه صورت بگیرد.