کد خبر:۷۳۴۵۳۰
گزارش بیست|

«پیاده» نرم‌افزاری برای خوش‌گذرانی در پایتخت/ با این استارت‌آپ از تجربه جاذبه‌های دیدنی شهر جا نمی‌مانید

تیم استارت‌آپی «پیاده» با معرفی و پیشنهاد بهترین موقعیت‌ها و مکان‌های فرهنگی و هنری پایتخت باعث شدند دیگر هیچ فردی از تجریه بهترین جاذبه‌های دیدنی شهرش جا نماند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محیا معصومی- تصمیم گیری برای رفتن به یک گردش دوستانه یا خانوادگی قدری دشوار است درواقع هماهنگ و یکسان کردن روز‌ها و ساعات فراغت برای یک تور دسته‌جمعی زمان زیادی می‌برد، از طرف دیگر انتخاب یک مکان مناسب و جدید برای ساختن لحظاتی شیرین و خاطره‌انگیز موضوع را سخت‌تر می‌کند.

بدون شک شما هم مانند سایر انسان‌های این کره خاکی همواره دوست دارید مکان‌های دیدنی و جذاب مختلفی را کشف و تجربه و حتی به ناکجاآباد سفر کنید این حس تنوع طلبی و رفتن به مکان‌هایی که تاکنون کسی ندیده و نرفته است در تمام انسان‌ها وجود دارد.

این سخت شدن و زمان بردن انتخاب یک مرکز و مکان تفریحی مناسب مربوط به این است که در اینگونه موارد معمولا فکر و ذهنتان به راه‌های دور و مسافت‌های طولانی می‌رود، اما چرا راه دور برویم؟ هیچ فکر کرده‌اید که در شهر و محله‌ای که زندگی می‌کنید چقدر نسبت به مکان‌ها و مراکز دیدنی اطرافتان آگاهی دارید؟

بعنوان مثال معمولا بیشتر ساکنان تهران در ایام تعطیلات دل به جاده و دریا می‌زنند و معتقدند که شهری مثل تهران برای گذراندن ایام فراغت دلنشین نیست، درحالیکه همین حوالی خودمان پر است از جاذبه‌های دیدنی و جالبی که کمتر کسی آن‌ها را دیده و تجربه کرده است.
 
پیاده با پیاده‌چی‌ها به کمک علاقمندان می‌آید
دنیای خوش رنگ و لعاب استارت‌آپ‌ها که چندی است از نفوذ و سرکشی در هیچ حوزه‌ای دریغ نکرده‌ است امروزه کار بسیاری از افراد را حتی در انتخاب‌های علاقمندان به کشف مکان‌های تفریحی جدید راحت کرده‌اند. یک تیم استارت‌آپی با ایده گرفتن از همین مشکل ساده و جزئی مجرد‌ها و متاهلان تیمی را به جریان انداختند که به واسطه فعالیت آن بتوانند بهترین مکان‌های دیدنی شهر را در زمانی اندک به علاقمندان معرفی کنند.

«استارت‌آپ پیاده» با تیمی جوان و نوآور و همراه با «پیاده‌چی»‌ها هر روز شهر را رصد می‌کند و بهترین اماکن فرهنگی و هنری، رویدادها، کافه‌ها، رستوران‌ها، فضا‌های عمومی، مراکز تفریحی برای گشت‌وگذار، موزه‌ها، فروشگاه‌ها و مراکز خرید، تئاترها، فیلم‌ها، کنسرت‌ها و خلاصه هر اتفاق مثبت و استانداردی که ارزش تجربه داشته باشد را معرفی و پیشنهاد می‌دهد.

اوقات فراغت خود را با «پیاده» سر کنید
کسری وفایی مدیر اجرایی استارت‌آپ «پیاده» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: استارت‌آپ پیاده با فعالیت در حوزه شهر هوشمند، نرم‌افزاری برای خوش گذرانی در شهر تهران است.
 
«پیاده» نرم‌افزاری برای خوش‌گذرانی در پایتخت/ با این استارت‌آپ از تجربه جاذبه‌های دیدنی شهر جا نمی‌مانید
 
وی بیان کرد: اپلیکیشن «پیاده» با پیشنهادهایش باعث می‌شود افراد برای وقت‌های آزاد خود تصمیم‌های بهتری بگیرند. موقعیت‌ها و اتفاقات خوب را با دوستانشان به اشتراک بگذارند یا اگر فرصت ندارند آن‌ها را نشان کنند و در زمان بهتری به سراغشان روند.

وی در توضیح عملکرد نرم‌افزار پیاده ادامه داد: اخبار و رویداد‌های مختلف شهری، مکان‌های فرهنگی و هنری و به طور کلی تمام مکان‌هایی که افراد بتوانند اوقات فراغت خود را در آنجا بگذراند را به صورت رایگان در این نرم‌افزار معرفی می‌کنیم و با کاربران خود به اشتراک می‌گذاریم.

مدیر اجرایی استارت‌آپ «پیاده» بیان کرد: تیم «پیاده» تقریبا سه سال است که راه‌اندازی شده و فعالیت خود را آغاز کرده، اما نرم‌افزار ما از حدود یکسال و نیم پیش شروع به کار کرده است، با این وجود تاکنون توانسته‌ایم بیش از ۱۰۰ هزار کاربر داشته باشیم.

ساخت شهری هوشمند با ارگان‌های هماهنگ و در ارتباط
وی یکی از دستاورد‌های بزرگ تیم پیاده را راه اندازی کمپین عید نوروز ۹۷ و دعوت از ۳۰ هزار نفر جدید در قالب تهران‌گردی به شهر دانست و اظهار داشت: برنامه ما این است، شهری بسازیم که ارگان‌های مختلف به صورت هوشمند با یکدیگر ارتباط مثبت و خوب داشته باشند.

به گفته وی، چنین حرکتی باعث می‌شود تا ارگان‌های مختلف بهینه‌تر بتوانند خدمات خود را ارائه کنند.

وفایی در پاسخ به این سوال که آیا در نرم‎افزار پیاده قابلیت بهره‌گیری از تور مجازی برای کاربران وجود دارد یا خیر، عنوان کرد: درحال حاضر تنها مکان‌های مختلف شهر را معرفی می‌کنیم و در حال جمع‌آوری داده هستیم، اما بدون شک در سال‌های آینده با کمک همین داده‌ها می‌توانیم به تمام سرویس‌ها و کسب‌وکار‌های مختلف شهر کمک کنیم.

«پیاده» نرم‌افزاری برای خوش‌گذرانی در پایتخت/ با این استارت‌آپ از تجربه جاذبه‌های دیدنی شهر جا نمی‌مانید
 
پیاده‌چی‌ها مسئول معرفی جاذبه‌های شهر
وی درباره تعداد افرادی که به واسطه راه‌اندازی این استارت‌آپ مشغول به کار شده‌اند، گفت: حال حاضر در دفتر کاری پیاده ۳۷ نفر فعالیت دارند، همچنین بیش از ۷۰ تا ۸۰ نفر تحت عنوان «پیاده‌چی» برای ما کار می‌کنند که در واقع این افراد خبرنگاران ما هستند و پس از گذراندن دوره‌های آموزشی به جمع‌آوری محتوای مناسب برای نرم‌افزار می‌پردازند.

مدیر اجرایی استارت‌آپ «پیاده» با اشاره به اینکه مدیریت فعالیت و هزینه‌های تیم تاکنون به صورت شخصی انجام گرفته است، بیان کرد: این موضوع در حالی است که چند شرکت مختلف برای سرمایه‌گذاری روی فعالیت تیم، درخواست دادند و قرار است بعد از بررسی‌های لازم، سال آینده با یکی از آن‌ها همکاری کنیم.

وی اعلام کرد: بزرگترین مشکلی که برای فعالیت هرچه بهتر تیم پیاده وجود دارد این است که متاسفانه هنوز یکسری زیرساخت‌های لازم برای تیم‌های استارت‌آپی هنوز به طور کامل جا نیفتاده است.

دسترسی به قوانین کاری استارت‌آپ‌ها آسان نیست
وفایی یکی دیگر از مشکلات کاری خود را عدم دسترسی مناسب به قوانین مربوط به فعالیت استارت‌آپ‌ها بیان کرد و ادامه داد: به یکسری از قوانین به راحتی نمی‌توان دسترسی داشت. در بسیاری از کشور‌هایی که در حوزه تکنولوژی، فناوری و استارت‌آپی پیشرفت کرده‌اند زیرساخت‌های لازم فراهم و دسترسی به قوانین و مقررات کاری راحت است، اما در ایران برای حل مشکلات و یافتن پاسخ سوالات راه‌های زیادی باید دنبال شود.

به گفته وی، این موضوع در حالی است که برای انجام و پیشبرد فعالیت‌های استارت‌آپی معمولا مراکز رشد و صندوق‌های نوآوری و حمایتی مشاوره‌های لازم را در اختیار تیم‌ها قرار می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار