آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۲۴۸

معارض سوری: کشورهای عربی گفتند که دیگر به ما نیاز ندارند

یک معارض سوری در جریان دیدار با شماری از سرکرده‌های گروه‌های تروریستی گفت کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس به آنان گفته‌اند که دیگر به آن‌ها نیازی ندارند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، امارات عربی متحده ششم دی ماه جاری پس از هفت سال سفارت خود را در سوریه مجددا بازگشایی کرد.

این اقدام و به تبع آن تأکید بحرین بر ادامه فعالیت سفارت منامه در دمشق و در کنار آن اعلام منابع خبری مبنی بر تلاش عربستان سعودی برای بازگشایی سفارت خود در سوریه خشم معارضان سوری را به همراه داشته است.

روزنامه الاخبار لبنان امروز شنبه به نقل از یکی از چهره‌های سرشناس معارض سوریه گزارش داد که «تاریخ تکرار می‌شود. همان گونه که بسیاری پیش‌بینی می‌کردند عرب‌های [حاشیه]خلیج [فارس]ما را مانند دستمال کاغذی دور انداختند».

این معارض سوری در جریان نشست با شماری از سرکرده‌های گروه‌های تروریستی گفت: [عرب‌های حاشیه خلیج فارس» به خاطر اینکه نتوانستند با جنگ نظام بشار اسد را سرنگون کنند به ما می‌گویند که از امروز به بعد، نیازی به شما نداریم و راه‌های دیگری برای رسیدن به اهدافمان داریم».

الاخبار می‌گوید که در این نشست این معارض به شدت از بازگشایی سفارت امارات در دمشق انتقاد کرد و گفت: «زمانی که خبر‌هایی درباره قصد امارات برای بازگشایی سفارتش در دمشق به دست ما رسید، سریعا نزد میانجی‌های بین ما و اماراتی‌ها رفتم، ولی آنان پاسخ شفافی به من ندادند».

وی در ادامه اعلام کرد: «همین مسئله باعث شد نزدیک واسطه سعودی بروم و از او بخواهم که درباره این موضوع توضیح بدهد. او نیز با تکبر و غرور به من گفت: این مسائل در تخصص شما نیست و ارتباطی به شما ندارد».

این معارض سوری که در استانبول حضور دارد، همچنین اعلام کرد: «بعدا فهمیدیم که تصمیماتی بدون مراجعه به ما اتخاذ شده و این تصمیم‌ها مربوط به خروج سربازان آمریکایی از سوریه بوده است».

وی در پایان تصریح کرد: «ترکیه نیز از آمریکا چراغ سبز مداخله نظامی در سوریه را گرفته است و اینکه ائتلاف عربی روابط خود را با [بشار]اسد [رئیس جمهور سوریه]از سر بگیرد».

«یحیی العریضی» عضو هیئت عالی مذاکره کنندگان معارض سوری پیشتر از اقدام امارات در بازگشایی سفارت خود در سوریه انتقاد کرده بود.

العریضی مدعی شد که این اقدام امارات در راستای افزایش نقش جمهوری اسلامی ایران است، نه تضعیف آن.

در همین ارتباط، «فیصل قاسم» مجری سوری شبکه الجزیره قطر که از جمله معارضان دولت سوریه به شمار می‌رود، اواسط مرداد سال ۱۳۹۶، گفته بود، معارضانی که با حمایت کشور‌های خارجی زندگی میکنند، معارض نیستند.

وی همچنین تصریح کرد که این معارضان نه نماینده ملت سوریه اند، و نه نماینده هیچ آرمانی، و در واقع این افراد «نماینده خودشان هم نیستند، بلکه فقط نماینده منافع حامیانشان هستند... و اگر نگوییم دستمال توالت هستند، ولی بسیار شبیه دستمال کاغذی هستند».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار