مدیرکل برنامه و بودجه دانشگاه فنی و حرفهای تاکید کرد که بودجه سال آتی این دانشگاه پاسخگوی تامین نیازهای آموزشی و تجهیزاتی نیست.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه فنی و حرفه ای، نرگس قنبری مدیرکل برنامه و بودجه این دانشگاه گفت: در دانشگاه فنی و حرفهای برنامه آموزشی متفاوت از دانشگاههای دیگر است و ۷۰ درصد دروس عملی است.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی نرخ نیاز به استاد و نیز مواد کارگاهی و آزمایشی و در نتیجه هزینه دانشگاه و مدت ماندگاری دانشجو بالاتر است. دانشجویان این دانشگاه برای گذراندن ۱۸ واحد درسی باید پنج روز در دانشگاه باشند که دو برابر دانشگاههای دیگر است و به امکانات رفاهی بیشتری نیازمند میشوند.
مدیرکل برنامه و بودجه دانشگاه فنی و حرفهای افزود: البته از سوی دیگر هزینه آموزش به دلیل به کارگیری نیروهای هیئت علمی مربی و استادیار با ساعت موظف بالاتر پایینتر است.
وی بودجه موردنیاز دانشگاه فنی و حرفهای را ۳۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اگر دولت در سال ۹۸، ۶۴ درصد بودجه را بدهد بودجه هزینهای دانشگاه ۲۰۰۰ میلیارد تومان میشود. در عین حال بودجه لایحهای ما برای سال ۹۸ تنها ۷۵۰ میلیارد تومان است.
قنبری همچنین با بیان اینکه سرانه غذای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای ۷۴۰ هزار تومان و برای دانشجویان سایر دانشگاهها یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است، افزود: این درحالی است که دانشجویان این دانشگاه ساعات بیشتری در دانشگاه حضور دارند و به دلیل تعدد مراکز، تعداد قراردادهای خرید غذا بیشتر است.
وی افزود: همچنین باید درنظر گرفت که بیشتر دانشجویان این دانشگاه از اقشار ضعیف هستند و تمکن مالی زیادی ندارند. در چنین شرایطی باید سرانه غذایی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای افزایش یابد و حتی دو برابر سایر دانشگاهها شود.
قنبری همچنین به مستعمل بودن اغلب تجهیزات دانشگاه فنی و حرفهای اشاره کرد و گفت: اعتبار تجهیزاتی مورد نیاز دانشگاه ۷۵۰۰ میلیارد ریال است درحالی که تنها ۲۷۰ میلیارد تومان برای تجهیز و ۷۵۰ میلیارد تومان برای تعمیر در لایحه درنظر گرفته شده است.