کد خبر:۷۴۱۲۰۸
مدیرعامل انجمن صرع ایران مطرح کرد

آثار تحریم‌ها بر تامین دارو‌های صرع/ قیمت‌ها بالا رفته است

مدیرعامل انجمن صرع ایران، به تشریح وضعیت دارویی بیماران مبتلا به صرع در شرایط کنونی کشور پرداخت و گفت: تحریم‌ها بر تامین دارو‌های مبتلایان به صرع، اثر گذاشته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، داریوش نسبی طهرانی در حاشیه پانزدهمین کنگره بین المللی صرع که در محل سالن همایش‌های کتابخانه ملی در حال برگزاری است، افزود: اختلال به صرع خیلی بالاست و این بیماری، یکی از معدود بیماری‌هایی است که وابستگی آن به دارو، بعضا به دقیقه هم می‌رسد. یعنی اینکه، اگر بیمار مصروع، در همان دقیقه به دارو دسترسی نداشته باشد، دچار تشنج خواهد شد.

وی ادامه داد: از همین رو، خیلی مهم است که دارو‌های بیماران مبتلا به صرع، همواره در دسترس آن‌ها باشد. زیرا، نمی‌توان به یکباره وابستگی دارویی این بیماران را قطع کرد و داروی مشابه برای آن‌ها تجویز نمود. این موضوع می‌تواند برای بیماران مبتلا به صرع، خطرناک باشد.

نسبی طهرانی، تاکید کرد: مواردی بوده که حتی داروی برند ژنریک بیماران مبتلا به صرع که در چند شرکت دارویی تولید می‌شود، با تغییر مصرف از محصول دارویی یک شرکت به شرکت دیگر، بیمار دچار تشنج شده است. این مسئله نشان می‌دهد، که وابستگی دارویی این بیماران بالاست و نمی‌توان به یکباره داروی آن‌ها را تغییر داد و یا داروی مشابه جایگزین کرد.

وی با عنوان این مطلب که بیماری دو سوم مبتلایان به صرع با دارو‌های معمولی کنترل می‌شود، افزود: یک سوم بیماران مبتلا به صرع، نیازمند دسترسی به دارو‌های جدید و خارجی هستند. البته ممکن است که کیفیت دارو‌های همان دو سوم بیماران نیز که در داخل تولید می‌شود، کیفیت لازم را نداشته باشد و بیمار به داروی مشابه خارجی وابستگی پیدا کند.

مدیرعامل انجمن صرع ایران، با بیان این مطلب که قیمت دارو‌های صرع قطعا بالا رفته است، ادامه داد: این وضعیت به ویژه شامل دارو‌های خارجی و دارو‌هایی می‌شود که مواد اولیه آن‌ها وارداتی است.

به گفته نسبی طهرانی، هزینه دارویی بیماران مبتلا به صرع، در ماه از ۲۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان متفاوت است و مشکل اکثر بیماران، تامین هزینه‌های دارویی است
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار