مسکو: برای روسیه مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۱۷۹

مسکو: برای روسیه مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا است

سخنگوی کاخ کرملین تاکید کرد که روسیه نیکلاس مادورو را به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا به‌رسمیت می‌شناسد.
مسکو: برای روسیه مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، "دیمیتری پسکوف" سخنگوی کرملین روز جمعه اعلام کرد برای روسیه نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا بوده و مسکو امیدوار است همکاری میان دو کشور ادامه یابد.

پسکوف گفت:گوایدو رئیس پارلمان است. وی رئیس جمهور نیست. من وی را به عنوان رئیس جمهور به رسمیت نمی شناسیم. مادورو رئیس جمهور است و وی و دولتش شرکای واقعی ما در ونزوئلا هستند.

خوان گوایدو چهارشنبه هفته گذشته خود را به‌عنوان رئیس جمهور موقت ونزوئلا معرفی کرده و این اقدام با حمایت آمریکا و سایر کشورهای غربی و برخی کشورهای آمریکایی روبه‌رو شده است.

این در شرایطی است که دادستان کل ونزوئلا تحقیقاتی را درباره اقدامات خوان گوایدو آغاز کرده و وی را ممنوع الخروج نموده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار