فرهادی گفت: ۱۱۳ ایستگاه مترو به طول ۲۰۰ کیلومتر در شهر تهران داریم که ۴۰ ایستگاه دیگر در مرحله ساخت قرار دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست بررسی مشکلات شهرستان تهران، با حضور محسنی بندپی، استاندار تهران، فرهادی، معاون استاندار و جمعی از مسئولین این شهرستان در محل استانداری تهران برگزار شد.
عیسی فرهادی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تهران در این نشست، ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در این شهرستان، اظهار داشت: در حوزه مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز، اقدامات جدی در دولت تدبیر و امید صورت گرفته و تنها در یک روستا به عنوان نمونه، نسبت به تخریب چهار هزار بنای غیرمجاز اقدام شده است.
وی افزود: بالغ بر ۳۵ تعاونی با ۲۵ هزار خانواده عضو در شهر تهران داریم که باید نسبت به حل و فصل مشکلات آنها اقدام کنیم. همچنین گازرسانی کامل به تمام نقاط شهر تهران تا شش ماهه نخست سال آینده انجام میشود. در اقدامی دیگر، بالغ بر ۸۰درصد از شبکه فاضلاب شهر تهران توسط آبفا سازماندهی شده و نیمی از انشعاب آن متصل شده است. معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: تمام مناطق شهر تهران از آب شرب باکیفیت برخوردار هستند. همچنین با تداوم عملیات عمرانی، طرح رینگ آبرسانی حضرت قمربنیهاشم (ع) در پیرامون پایتخت در سال آینده به بهرهبرداری میرسد. برق تهران نیز بالغ بر یک دهم ظرفیت برق کشور شامل شده و بخش اعظمی از شبکههای آن مرمت و به روزرسانی شده است.
فرماندار ویژه شهرستان تهران یادآور شد: ۱۱۳ ایستگاه مترو به طول ۲۰۰ کیلومتر در شهر تهران داریم که ۴۰ ایستگاه دیگر در مرحله ساخت قرار دارد. همچنین در طول یک سال و نیم گذشته با حضور کواکبیان و برخی از نمایندگان استان، جلسات مکرری را با شورایاران نیمی از ۳۵۴ محله پایتخت داشتیم که این جلسات، مصوبات موثری را در حل مشکلات مردم داشته است.
فرهادی عنوان داشت: نزدیک به ۴۰۰ هکتار معادن شن و ماسه در منطقه ۱۸ داشتیم که در برخی از این معادن، حفاریهایی با عمق ۱۱۰ متر صورت گرفته است. البته از آنجا که این معادن در مجاورت رودخانه کن قرار گرفته و احتمال ورود آب به اعماق حفاریها وجود داشت که میتوانست در صورت وقوع، تبعات جدی در حوزه نشست زمین داشته باشد. از همین رو، روند این حفاریها نیز با ورود فرمانداری تهران متوقف شد.
فرماندار ویژه شهرستان تهران در ادامه، همچنین ضمن اشاره به برگزار چند انتخابات توسط فرمانداری پایتخت، اظهار داشت: در سه انتخابات اخیر در سالهای ۹۲، ۹۴ و ۹۶ حتی یک رای باطل و اعتراض به روند برگزاری انتخابات نداشتیم.
وی گفت: عمدهترین مشکل تهران، سیستم اداری منفعل در آن است که میتوان با ارتقا برخی از ادارات به اداره کل، نشاط و تحرک بیشتری را در دستگاههای اجرایی شهر تهران شاهد بود.