کد خبر:۷۴۳۴۱۴
براری:

دانشمندان ایرانی در دستاورد‌های نجوم و علوم آسمان پیشتاز بودند

رییس سازمان فضایی ایران بیان کرد: بر اساس نظریات موجود، دانشمندان ایرانی در دستاورد‌های نجوم و علوم آسمان پیشتاز بوده اند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از سازمان فضایی ایران، مرتضی براری رئیس سازمان فضایی ایران با آیت الله فاضل لنکرانی در شهر مقدس قم دیدار و گفتگو کرد و طی این دیدار گفت: طی دهه‌های هفتاد و هشتاد، هیچ کشوری به رغم بعضی توافقات، حاضر به همکاری علمی و فنی در حوزه طراحی و ساخت و پرتاب ماهواره نشد و این موضوع، سبب حرکت کشور به سمت خوداتکایی در این حوزه شده است.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه کاربرد‌های رصدی خدمات ماهواره‌ای تاثیرات قابل توجهی برجای گذاشته است، بیان کرد: تلاش ما بر این است که با عمومی کردن این خدمات و در اختیار قرار دادن داده‌های مفید و قابل تحلیل ماهواره‌ای به مدیریت منابع و محیط زمین کمک کنیم؛ بر اساس نظریات موجود، دانشمندان ایرانی در دستاورد‌های نجوم و علوم آسمان پیشتاز بوده اند.

اعلام دستاوردهای 40 ساله انقلاب ضروری است
همچنین آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی نیز در این دیدار، اعلان دستاورد‌های ٤٠ساله انقلاب را ضروری دانست و گفت: بیگانگان در تلاش هستند تا جهان سوم و جمهوری اسلامی ایران را در سطح نازل علم و فناوری و توسعه نگهدارند، ولی به کوری چشم دشمنان، انقلاب اسلامی موجب شد تا ظرفیت و استعداد دانش در داخل کشور توسعه یافته و اکنون آثار درخشانش به منصه ظهور برسد.

وی ادامه داد: به استناد فرمایش الهی خطاب به جامعه اسلامی «انتم الاعلون»، اعتلای اسلام و مسلمین همواره مدنظر خداوند متعال است و ریشه علوم در متن اسلام قرار داشته که بیگانگان به لحاظ سلطه جویی حاضر به افشاء این موضوع نیستند؛ انشاء الله انقلاب اسلامی ما بر حسب اعتقاد محکم و به همت و تلاش آحاد مردم و مراکز علمی و متخصصان و مسئولان به انقلاب جهانی امام زمان (عج) ملحق خواهد شد.

آیت الله فاضل لنکرانی با تاکید براینکه انقلاب ما براساس باور‌های دینی بوده و باید این باور تقویت شود، برای توفیقات مجموعه هوا و فضای کشور دعا کرد و از زحمات و تلاش‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تقدیر کرد.

در این دیدار، صادقی نائینی، معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران نیز به سوالات مورد توجه آیت الله فاضل لنکرانی پاسخ داده و به مرور تاریخچه نجوم در جهان و ایران پرداخت.

وی گفت: بنابر اظهار ابوریحان بیرونی، سه هزار و دویست سال قبل، بر اساس علم نجوم و هیئت، ایرانیان تقویم تاریخی را تدوین کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار