آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۴۲۴

شلیک ۴ موشک زلزال ۱ به مواضع ارتش عربستان در جیزان

منابع یمنی از شلیک ۴ موشک زلزال۱ از سوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به مواضع ارتش عربستان در جیزان خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع یمنی از شلیک ۴ موشک زلزال۱ از سوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به مواضع ارتش عربستان در جیزان خبر دادند.

همچنین توپخانه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مواضع ارتش عربستان را در شرق جبل الدود در جیزان گلوله باران کردند.

توپخانه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن همچنین مواضع مزدوران وابسته به آل سعود را در جبهه‌های الجوف هدف قرار داد.

در عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به مواضع مزدوران وابسته به ائتلاف تحت سرکردگی آل سعود در استان البیضاء نیز شماری از مزدوران کشته و زخمی شدند.

این در حالی است که توپخانه ائتلاف متجاوز، مناطق مسکونی در خیابان پنجاهم در جنوب شرقی الحدیده را هدف قرار داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار