رییس دانشکده هوا و فضای دانشگاه امیرکبیر گفت: در بین استارت آپهایی که در حوزه فنی مهندسی وجود دارند، نسبت به سایر دانشکدههای فنی و مهندسی از جایگاه مناسبی برخورداریم.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، مانی، رییس دانشکده هوا و فضای دانشگاه امیرکبیر در مراسم افتتاحیه دومین دوره رویداد ایرآپ اظهار کرد: ما توقع داریم یک جوان ۱۸ ساله که تازه از دبیرستان فارغ التحصیل شده و به دانشگاه آمده را با دروس نظری پرورش دهیم و بعد او را در جامعه رها کنیم تا بتواند گلیم خود را از آب بیرون بکشد، اما این یک تفکر اشتباه است.
وی ادامه داد: ما این وظیفه را احساس میکنیم که دانشجویانمان در این دانشگاه باید علاوه بر دروس مصوب وزارت علوم برای مواجه فعالیتهای بعدی در جامعه آماده شود.
مانی افزود: ما فکر میکنیم این جوانان باید کارهای اجتماعی را یاد بگیرند به همین خاطر یکسری برنامههای فوق برنامه در قالب شورای صنفی، بسیج، تشکلهای دانشجویی و انجمنهای علمی در نظر گرفته ایم.
رییس دانشکده هوا و فضا گفت: این دانشکده از سال ۶۶ که شروع به کار کرد یک حس غریب داشت، زیرا این رشته مثل رشتههای مهندسی برق، مهندسی عمران و... در بین جوانان شناخته شده نبود و استقبالی هم از آن نمیشد.
مانی تصریح کرد: اما این رشته میتواند دروازهای باشد برای رسیدن به جامعهای بهتر و این وظیفه بر عهده ماست تا دانشجویان را برای این امر مهم آماده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی انجمنهای علمی شناسندن این رشته به جامعه است و امروز که بحث استارت آپها به خوبی شروع شده دانشگاه هوا و فضا توانسته در بین سایر دانشکدههای فنی مهندسی جایگاه خوبی را برای خود کسب کند.