آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۰۴۹
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان:

آقای ظریف؛ به رسم غلط وزیران دولت تدبیر در فرار از پاسخگویی پایان دهید!

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در بیانیه‌ای، خواستار پاسخگویی ظریف در خصوص عملکرد شش سال و نیمه شد و نوشت: به این رسم غلط وزیران دولت تدبیر و امید در فرار از پاسخگویی پایان دهید.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در خصوص استعفای ظریف در بیانیه ای اعلام کرد: پایبندی به موازین شرعی و روحیه انقلابی در رفتاری‌های فردی و اجتماعی در محافل دیپلماتیک از جمله خواسته‌های ملت شریف ایران بود که توسط دکتر ظریف رعایت نشد و وی با زیر پاگذاشتن آرمان‌ها و قدم زدن و خندیدن با جان کری و دوستان، عزت ملی را لگد مال نمود.
 
متن کامل بیانیه به شرح ذیل است: 
«نظام پاسخگویی را برای خودتان متحتم بدانید. واقعا وزیر در حوزه‌ی کار خودش، مدیران وزارتی در حوزه‌ی کار خودشان، معاونان هر کدام در حوزه‌ی کار خودشان پاسخگو باشند. یعنی هم در برابر خطایی که انجام می‌گیرد، واقعا پاسخگو باشند؛ هم در برابر کار لازمی که باید انجام می‌گرفته و انجام نمی‌گیرد، پاسخگو باشند.»
مقام معظم رهبری ۱۳۸۴/۰۶/۰۸

سیاست خارجی جمهوری اسلامی به واقع باید منبعث از قانون اساسی و گرفته شده از اسلام و اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد و در این بین دولت‌ها بر اساسی دیپلماسی انقلابی گرفته شده از قرآن و اسلام و انقلاب باید به مانند سدی مستحکم و صخره‌ای استوار مانع از یکه تازی‌های قدرت‌های سلطه گر و جنایتکار شوند

در شبی که جشن پیروزی مقاومت در دیدار بشار اسد با مقام معظم رهبری بود، متأسفانه شاهد پخش خبر استعفای دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه دولت دوازدهم بودیم. اما فارغ از این حرکت غیر حرفه ای، نکاتی درباره عملکرد شش و نیم ساله وزیر خارجه مطرح است که باید به آن پرداخته و سنت غلط فرار از پاسخگویی توسط وزیران دولت روحانی برچیده شود.

پایبندی به موازین شرعی و روحیه انقلابی در رفتاری‌های فردی و اجتماعی در محافل دیپلماتیک از جمله خواسته‌های ملت شریف ایران بود که توسط دکتر ظریف رعایت نشد و وی با زیر پاگذاشتن آرمان‌ها و قدم زدن و خندیدن با جان کری و دوستان، عزت ملی را لگد مال نمود.

براستی نتیجه برجامی که چندین سال کشور را معطل آن نگه داشته اید چه شد؟ مگر در همان ابتدا جمع کثیری از دانشگاهیان و متخصصان ایرادات این توافق را به شما نگفتند؟ در حالی که همواره جز اهانت و بی احترامی پاسخ دیگری از شما و شخص اول دولت نمی‌شنیدند!

عدم توجه به استحکام درونی نظام و گره زدن مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی به برجام موجب شد که رییس جمهور حتی آب خوردن مردم را هم به سازش و امتیاز دادن به آمریکا و اروپا ربط دهد، اما آیا نتیجه اش جز دلار بیست هزار تومانی، صف گوشت و سایر مشکلات دیگر برای مردم شد.

عدم تلاش در جهت بهبود روابط منطقه‌ای از عراق، سوریه، افغانستان و... گرفته تا کشور‌های دیگری که به جهت تبادلات تجاری، بازار‌هایی پر سود و جذاب دارند. بخش دیگری از کارنامه ضعیف جناب ظریف است.

دیپلماسی انقلابی و عزتمندانه در مقابل کشور‌های حامی استکبار جهانی به مانند عربستان و پیگیری ضعیف وضعیت شهدای منا و گفتگو‌های بی حاصل با پاکستان در قضایای حادثه‌های تروریستی و گروگان گیری گروهک‌ها هم لکه سیاه دیگری در کارنامه وزارت خارجه است.

متوقف نمودن همه فعالیت‌های هسته ای، مستأصل ماندن در نتیجه برجام برای بهبود معیشت، همه ظرفیت‌ها را معطل مشخص شدن نتیجه آن گذاشتن، خطایی راهبردی بود که ملت با اعتماد به شما به آن تن داد. اما ملت شریف ایران اینبار خام وعده‌ها و فشار‌های بی موردتان برای تصویب fatf با همان بهانه‌های قبلی نخواهد شد.

ملت انقلابی ایران مطمئنا اجازه نخواهد داد که بار دیگر لایحه‌هایی همچون cft و یا fatf، که با منافع کشور و انقلاب هیچ سازگاری ندارد و معیشت شان را هدف قرار داده است، تحت فشار‌ها و تهدید‌های گوناگون به آن‌ها تحمیل گردد و ما دانشجویان این مرز و بوم اطمینان داریم تنها راه نجات دهنده مشکلات کشور نگاه انقلابی و جهادی و استفاده از ظرفیت جوانان در عرصه‌های مختلف است.
 
ما به عنوان شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان خواستاریم تا آقای ظریف در خصوص عملکرد شش سال و نیمه خود پاسخگو بوده و به این رسم غلط وزیران دولت تدبیر و امید در فرار از پاسخگویی پایان دهند.

والسلام علی والتبع الهدی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار