آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۲۷۶
نامه ۱۵ نماینده خطاب به ظریف درباره استعفای جنجالی‌اش:

آقای رئیس دستگاه دیپلماسی، ضربه سنگینی به منافع ملی زدید

۱۵ نماینده مجلس درخواست سوالی را از وزیر امورخارجه در مورد استیضاح جنجالی‌اش و به حاشیه بردن دستاورد سفر بشار اسد به هیئت رئیسه مجلس تقدیم کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ۱۵ نماینده مجلس سئوالی از وزیر امور خارجه در مورد استعفای جنجالی‌اش همزمان با سفر رئیس‌جمهور سوریه به ایران به هیئت رییسه مجلس تقدیم کردند.

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

«هیئت رئیسه محترم

خواهشمند است برابر ماده (۲۰۸) آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، تذکرات زیر را ابلاغ و خلاصه آن را در جلسه علنی مجلس قرائت فرمایید.

جناب آقای دکتر ظریف وزیر محترم امورخارجه!

حداقل تدبیر و توجه به منافع ملی اقتضاء می‌کرد اینگونه دستاورد مربوط به دیدار بشار اسد با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور را تحت الشعاع حاشیه سازی مربوط به استعفا قرار نمی‌دادید.

همه می‌دانند با بسیج جهان اسلام و با نثار خون‌های پاک شهدای مدافع حرم، جنایتکاران داعشی نابود و بینی آمریکا، رژیم صهیونیستی و آل سعود در جنگ نیابتی به خاک مالیده شد. دیدار بشار اسد به عنوان محور مقاومت با مقام معظم رهبری به عنوان رهبر مقاومت و رئیس جمهور ایران پیام پیروزی جبهه مقاومت و تشکر از ایران را به جهان مخابره کرد، لشگر رسانه‌ای دشمنان ایران بدنبال حاشیه سازی و انحراف افکار عمومی از این دستاورد بزرگ بود.

متاسفانه جنابعالی با بی تدبیری و رفتاری عجیب اختلافات خود را با رئیس جمهور، در بدترین زمان ممکن بر ملا کردید و این دستاورد بزرگ را به حاشیه راندید.

توجه به دستاورد‌های مربوط به پیروزی بزرگ جبهه مقاومت می‌توانست علاوه بر پیامد‌های مثبت امنیتی و دفاعی، رونق اقتصادی کشور و شکست تحریم‌ها را بدنبال داشته باشد که جنابعالی به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی نه تنها از آن استفاده نکردید بلکه ضربه‌ای سنگین به منافع ملی زدید.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۴
آقایان نماینده موضوع تمام شد به کارهای دیگران برسید هر روز جنجال به پا نکنید
8
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸
حالا که چی....اون شرش کم شد
اگه عرضه دارید به فکر استیضاح حسن کلید باشید
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار