فناوری نانو به سراغ باتریهای لیتیومی رفت
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت تلگا ریسورسز (Talga Resources) نتایج بهینهسازی محصول آند باتری یون لیتیوم خود را منتشر کرد. این آند که در آن از نانوساختارهای سیلیکونی گرافنی استفاده شده، Talnode-Si نام دارد. این فناوری جدید درصورت استفاده در باتری یون لیتیوم میتواند ۷۰ درصد دانسیته انرژی بالاتری نسبت به باتریهای حاوی آندهای گرافیتی تولید کند.
این شرکت اعلام کرد که استفاده از این فناوری میتواند عملکرد باتریهای یون لیتیوم را بهبود دهد. براساس گزارش منتشر شده تولید و عرضه تجاری این فناوری از اواخر ماه فوریه سال ۲۰۱۹ انجام میشود و برخی از شرکتهای بزرگ الکترونیکی جهان نیز مشتری این فناوری خواهند بود.
شرکت تلگا آزمایشهای مربوط به بهینهسازی این آند جدید را با ۱۵ درصد سیلیکون در مرکز تجهیزات باتری در مکسول دانشگاه کمبریج انجام داده است.
افزایش ۷۰ درصدی ظرفیت برگشتپذیری نسبت به آندهای گرافیتی تجاری موجود در بازار.
کارایی کولومبیک ۹۹.۵ تا ۹۹.۹ درصدی با کارایی چرخه اولیه ۹۱ درصد.
ظرفیت برگشتپذیر تا ۹۴ درصد (بعد از بیش از ۱۳۰ چرخه)

Talnode-Si شامل ذرات سیلیکونی و گرافنی است که توسط شرکت تلگا برای استفاده در باتریهای یون لیتیوم تولید میشود. این ذرات موجب افزایش کارایی و کاهش هزینه شده و میتواند جایگزین آندهای گرافیتی استاندارد شود.
این دستاورد در قالب پروژهای به نام Safevolt انجام میشود که بخشی از پروژه ۲۴۶ میلیون پوندی برنامه فارادی است. شرکت تلگا با همکاری دانشگاه کمبریج و TWI در این برنامه همکاری دارد. براساس نتایج امیدوارکنندهای که تاکنون بهدست آمده است، این شرکت قصد دارد تا فرمولاسیون آن را بهینه کرده و آزمونهای دیگری را روی آن انجام دهد.