آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۵۲۶
محققان دانشگاه کمبریج؛

فناوری نانو به سراغ باتری‌های لیتیومی رفت

شرکت تلگا با استفاده از نانوساختار‌های کربنی و سیلیکون اقدام به ساخت آند باتری یون لیتیوم کرده که این فناوری موجب بهبود عملکرد باتری شده‌ است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت تلگا ریسورسز (Talga Resources) نتایج بهینه‌سازی محصول آند باتری یون لیتیوم خود را منتشر کرد. این آند که در آن از نانوساختار‌های سیلیکونی گرافنی استفاده شده، Talnode-Si نام دارد. این فناوری جدید درصورت استفاده در باتری یون لیتیوم می‌تواند ۷۰ درصد دانسیته انرژی بالاتری نسبت به باتری‌های حاوی آند‌های گرافیتی تولید کند.

این شرکت اعلام کرد که استفاده از این فناوری می‌تواند عملکرد باتری‌های یون لیتیوم را بهبود دهد. براساس گزارش منتشر شده تولید و عرضه تجاری این فناوری از اواخر ماه فوریه سال ۲۰۱۹ انجام می‌شود و برخی از شرکت‌های بزرگ الکترونیکی جهان نیز مشتری این فناوری خواهند بود.

شرکت تلگا آزمایش‌های مربوط به بهینه‌سازی این آند جدید را با ۱۵ درصد سیلیکون در مرکز تجهیزات باتری در مکسول دانشگاه کمبریج انجام داده است.

 
نتایج مربوط به این آزمایش به قرار زیر است:
افزایش ۷۰ درصدی ظرفیت برگشت‌پذیری نسبت به آند‌های گرافیتی تجاری موجود در بازار.
کارایی کولومبیک ۹۹.۵ تا ۹۹.۹ درصدی با کارایی چرخه اولیه ۹۱ درصد.
ظرفیت برگشت‌پذیر تا ۹۴ درصد (بعد از بیش از ۱۳۰ چرخه)
 
فناوری نانو به سراغ باتری‌های لیتیومی رفت
 
مارک تومپسون، مدیر شرکت تلگا، می‌گوید: «توسعه سریع محصولات آند گرافیتی طبیعی برای باتری‌های یون لیتیوم به‌صورت بسیار سریعی در حال رشد است، تاثیر مستمر فناوری Talnode-Si، Talnode-X و محصول پرچم‌دار ما Talnode-C روی بازار موجب حمایت از برنامه تولید انبوه محصولات Talnode شده‌است.»

Talnode-Si شامل ذرات سیلیکونی و گرافنی است که توسط شرکت تلگا برای استفاده در باتری‌های یون لیتیوم تولید می‌شود. این ذرات موجب افزایش کارایی و کاهش هزینه شده و می‌تواند جایگزین آند‌های گرافیتی استاندارد شود.

این دستاورد در قالب پروژه‌ای به نام Safevolt انجام می‌شود که بخشی از پروژه ۲۴۶ میلیون پوندی برنامه فارادی است. شرکت تلگا با همکاری دانشگاه کمبریج و TWI در این برنامه همکاری دارد. براساس نتایج امیدوارکننده‌ای که تاکنون به‌دست آمده است، این شرکت قصد دارد تا فرمولاسیون آن را بهینه کرده و آزمون‌های دیگری را روی آن انجام دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار