آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۴۵۶
حقیقی در گفتگو با دانشجو:

دستگاه آب شیرین‌کن صنعتی در دانشگاه شهید چمران اهواز ساخته شد

معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: پژوهشگران این دانشگاه موفق به ساخت دستگاه آب شیرین‌کن صنعتی با ظرفیت ۵۰ هزار لیتر در شبانه‌روز شدند.

حقیقی، معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص ساخت دستگاه آب شیرین کن صنعتی در این دانشگاه گفت: پژوهشگران این دانشگاه با حمایت مالی سازمان آب و برق خوزستان، موفق به طراحی و ساخت دستگاه آب شیرین کن صنعتی با ظرفیت ۵۰ هزار لیتر در شبانه روز شدند.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: این دستگاه در واقع یک تصفیه خانه کوچک آب شیرین کن است که به عنوان پایلوت با هدف تحقیق و توسعه بر روی این نمونه کوچک برای پروژه‌های دانشجویی دانشگاه ساخته شده است.

حقیقی اضافه کرد: هدف اصلی ما از ساخت این دستگاه، هدایت پایان نامه‌های دانشجویی به سمت شیرین سازی آب است، چرا که استان خوزستان در این بخش با مشکلاتی مواجه است. در زمینه شیرین سازی آب نیاز به آزمایشگاهی مجهز داشتیم تا در آن دستگاه‌های صنعتی بزرگتر و به مراتب با ظرفیت بالاتری طراحی و ساخته شود. به همین جهت پژوهشگران دانشگاه اقدام به ساخت این دستگاه کردند تا دانشجویان برای پروژه‌های دانشگاهی خود بر روی توسعه آن تمرکز کنند.

وی ادامه داد: اکنون این دستگاه در یکی از سوله‌های دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز قرار دارد و از قابلیت استفاده برای مصارف خانگی و صنعتی برخوردار است.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: امیدواریم در آینده، دانشجویان با الگوبرداری از این نمونه به دستاورد‌های بزرگی در زمینه ساخت دستگاه‌های آب شیرین کن دست یابند. دانشگاه شهید چمران با اجرای چنین پروژه‌هایی می‌تواند در تربیت نیروی متخصص و کارآزموده موفق‌تر عمل کند.

وی با تاکید بر اینکه ساخت این دستگاه توسط پژوهشگران دانشگاه، اختراع محسوب نمی‌شود، گفت: قبلا چند نمونه از این دستگاه در دانشگاه‌های کشور در ابعاد و ظرفیت‌های کوچک تر طراحی و ساخته شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار