آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۴۵۸۷

حلبوسی: عراق تا سه سال دیگر به برق ایران نیاز دارد

رئیس پارلمان عراق که به واشنگتن رفته است خطاب به آمریکایی‌ها گفت که کشورش همچنان به به برق ایران نیاز دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه الفرات، محمد الحلبوسی امروز شنبه خطاب به مقامات آمریکایی گفت: ما به ادامه واردات برق از ایران تا سه سال آینده نیاز داریم.
این سخن حلبوسی از رهبران اهل سنت و یکی از روسای قوای سه گانه عراق به چالش کشیدن دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا است که عراق و دیگر کشور‌های مستقل را تحت فشار قرار داده است تا از تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه واشنگتن علیه تهران تبعیت کنند.

پیشتر رسانه‌های عراق از تصمیم دولت این کشور برای اعزام هیئتی به آمریکا برای معافیت از تحریم‌های خصمانه این کشور علیه ایران خبر داده بودند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار