کد خبر:۷۵۶۳۳۱
درجهت افزایش تجربیات علمی دانشجویان؛

نهمین دوره «مسابقات ملی بتن» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود

نهمین دوره مسابقات ملی بتن با هدف آشنایی و افزایش تجربیات علمی و فنی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

0به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نهمین دوره مسابقات ملی بتن با هدف ساخت بتن‌های خودتراکم سازگار با محیط زیست و حرکت به سمت تحقق توسعه پایدار در این صنعت در دو مرحله در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برگزار می‌شود.

هدف از این مسابقات آشنایی و افزایش تجربیات علمی و فنی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور و فعالان در زمینه صنعت ساختمان با بتن‌هایی است که علاوه بر دارا بودن مشخصات فنی لازم (از نظر کارایی، مقاومت فشاری و دوام) در ساخت آن‌ها کمترین آلودگی و آسیب، به محیط زیست وارد می‌شود.
 
در این مسابقه همچنین فرآیند ساخت بتن‌ها با کمترین هزینه و در شرایطی نزدیک به شرایط کارگاهی انجام می‌شود. مسابقات ملی بتن در دو مرحله برگزار می‌شود که در مرحله اول، دانشجویان باید به پرسش‌های مطرح شده، پاسخ و گزارش برنامه تحقیقاتی خود را تا ۵ اردیبهشت ماه به دبیرخانه مسابقات ارسال کنند.

پس از بررسی گزارش‌ها توسط کمیته داوران، دوازده تیم که بیشترین امتیاز را در مرحله اول کسب کنند به مرحله دوم راه می‌یابند. مرحله دوم مسابقه با محوریت ساخت نمونه‌ها به صورت حضوری و در مهرماه سال ۹۸ برگزار می‌شود.
 
همچنین آزمایش نمونه‌های مرحله دوم در آبان ماه انجام و تیم‌های برتر مشخص و معرفی خواهند شد؛ بنابراین براساس آئین نامه مسابقات، تیمی که بتن آن دارای کارایی، مقاومت، دوام و شاخص زیست محیطی مناسب و همچنین کمترین هزینه و زمان ساخت باشد و گزارشی با کیفیت بهتر و مناسب‌تر ارائه کند از امتیاز بالاتری برخوردار بوده و برنده مسابقه خواهد بود.
 
بتن به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین مصالح ساختمانی در احداث مهمترین سازه‌های زیربنایی و توسعه ای، دارای ظرفیت مشارکت مهم و مثبت با محیط زیست است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار