دبیر اجرایی مسابقه دانشجویی توسعه میادین نفتی گفت: در این مسابقه برگزیدگان نهایی به عنوان افراد متخصص و توانمند در طراحی توسعه مبادین نفتی معرفی شدند.
محمدجواد عامری، دبیر اجرایی مسابقه دانشجویی توسعه میادین نفتی، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: این اولین مسابقه دانشجویی کشور در حوزه توسعه میادین نفتی بوده و تمام دانشجویان، افرادی که در صنعت هستند و حتی اساتید امکان شرکت در این مسابقه را داشتند.
عامری ادامه داد: با توجه به اینکه کارهای عملی خیلی از اوقات به چند شاخه متصل میشود، برای شرکت کنندگان در مسابقه محدودیت خاصی قرار نداده بودیم و حتی از رشتههای پلیمر، معدن، مکانیک، شیمی و عمران میتوانستند شرکت کنند، اما باید توانایی راه اندازی طرح و ایده خود را داشته باشند. در مسابقه قبلی افراد با گرایشهای متفاوتی شرکت کرده بودند، اما در این مسابقه بیشتر دانشجویان نفت شرکت کردند و برای بقیه کمی مشکل بود.
دبیر اجرایی مسابقه دانشجویی توسعه میادین نفتی بیان کرد: این مسابقه در قالب ۲۸ تیم ۳ نفره برگزار شد و تنوع خوبی از مکانهای مختلف، صنایع و دانشگاه داشت.
عامری با بیان اینکه این مسابقات سنگین بوده و افراد شرکت کننده باید معادل دو درس ۳ واحدی شبیه سازی کرده و کار زیادی با رایانه انجام میدادند، افزود: ۱۳ تیم به مرحله نهایی رسیدند که نتایجشان درست بود و ۱۵ تیم نتوانستند خودشان را به مسابقات نهایی برسانند.
وی عنوان کرد: از تیمهای برتر مسابقه حمایتهای مالی و معنوی میشود؛ به تیم اول ۳ میلیون، تیم دوم ۲ میلیون و تیم سوم هم یک میلیون تومان اهدا کردیم؛ در حمایت معنوی، شرکتها با افرادی که توانستند در مدت زمان ۴ ماهه مسابقه، چنین بهینه سازی را انجام دهند قرار دارد استخدام می بندند.
دبیر اجرایی مسابقه دانشجویی توسعه میادین نفتی خاطرنشان کرد: استقبال شرکتهای دولتی و به ویژه خصوصی از این مسابقه خوب بوده است. تعداد زیادی در این مسابقه با ما همکاری کرده و فعالیت هایمان را رصد میکردند؛ ما برای برگزاری مسابقه با این شرکتها مشورت کرده و متناسب با نیاز آنها و صنعتشان این مسابقه را طراحی کردیم. اگر کسی در این مسابقه قابلیت خوبی از خود نشان داده باشد، بهترین گزینه برای استخدام در چنین شرکتهایی است. در مسابقه قبلی هم که برگزار کردیم شرکتهای صنعتی تصمیم به عقد قرارداد با نفرات برتر برای استخدام در شرکتشان را داشتند.