آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۸۵۵۵

فرمانده یمنی با سربازان خود از ائتلاف سعودی جدا شد

یکی دیگر از فرماندهان وابسته به ائتلاف سعودی در یمن، صبح دیروز با سربازان خود به ارتش و کمیته‌های مردمی یمن ملحق شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، انشقاق فرماندهان و افسران نظامی از صفوف ائتلاف سعودی در یمن و پیوستن آن‌ها به ارتش و کمیته‌های مردمی، ادامه دارد.

یک مقام امنیتی در گفتگو با «وکالة الصحافة الیمنیة» خبر داد، سرهنگ «احمد المجنحی» فرمانده پلیس نظامی در الیتمه استان «الجوف» یمن جدایی خود از ائتلاف سعودی و پیوستن به ارتش و کمیته‌های مردمی را اعلام کرده است.

به گفته این مقام امنیتی یمن، سرهنگ المجنحی صبح جمعه با دو کاروان از نیروهایش پس از جدا شدن از ائتلاف وارد صنعا شد و در چارچوب حکم عفو فریب‌خوردگان مورد استقبال قرار گرفت.

یک منبع در مرکز اطلاع رسانی امنیتی وزارت کشور به نقل از سرهنگ المجنحی گفت که «مقابله با توطئه‌های متجاوزان علیه یمن، انگیزه خود و سربازانش برای پیوستن به صف نیرو‌های میهن بوده است».

المجنحی افزود: مزدوران ائتلاف سعودی هدف انواع توهین‌های افسران سعودی و اماراتی قرار می‌گیرند و در اوج ذلت و حقارت به سر می‌برند.

المجنحی هنگام رسیدن به صنعا گفته بود «همه کسانی که هنوز در صفوف متجاوزان هستند و فرزندان مرز و بوم خود را به قتل می‌رسانند از موقعیت عفو عمومی استفاده کرده، به میهن خود بازگشته و از خاک و شرافت آن دفاع کنند».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار