پژوهشگر یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری خراسان، در مسابقات جهانی رامبراند هلند به عنوان یکی از ۱۰ هنرمند شاخص جهان معرفی شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، گلبهار حیاتی، بانوی کارآفرین و مدیرعامل یکی از شرکتهای دوره رشد مقدماتی مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت پارک علم و فناوری خراسان که در هنر کلاژ دارای عناوینی نظیر تعاونی برتر ملی در سال ۹۶ و تعاونی برتر استانی در سالهای ۹۶ و ۹۷ است، با شرکت در مسابقه جهانی رامبراند هلند توانست در میان ۱۰ هنرمند شاخص جهان قرار گیرد.
حیاتی در این زمینه اظهار داشت: در تهیه این اثر هنری از ۱۰۰ هزار قطعه میلیمتری استفاده شده است.
وی در خصوص هنر کلاژ افزود: کلاژ یا قطاعی پارچه هنر استفاده از اشیا به جای رنگ است.
این بانوی کارآفرین با اشاره به مسابقه جهانی رامبراند گفت: در این مسابقه بیش از ۸هزار و ۳۰۰ نفر شرکت کرده بودند که ۱۰ نفر بهعنوان هنرمند شاخص انتخاب شدند.
حیاتی ادامه داد: من تنها نماینده از ایران و آسیا هستم که در این مسابقه شرکت کرده و همچنین این اثر به مدت ۲هفته در موزه سلطنتی هلند نمایش داده خواهد شد.
وی در خصوص مختصات این اثر بیان کرد: نام این اثر «نگهبانان شب»، اثر معروف رامبراند، نقاش هلندی است که با تکنیک کلاژ (قطاعی پارچه) با بهرهگیری از ۱۰۰هزار قطعه پارچه در ابعاد و رنگهای مختلف تهیه شده است.
این بانوی کارآفرین تاکنون توانسته بیش از ۲۰۰ اثر فاخر از هنرمندان جهان و نیز مکانهای تاریخی بسیاری را از ایران و سراسر جهان با تکنیک کلاژ به تصویر بکشد.