آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۸۴۹

تظاهرات در بحرین در محکومیت برگزاری «کارگاه منامه»

مخالفان رژیم آل‌خلیفه در اعتراض به برگزاری قریب‌الوقوع «کارگاه منامه» و در رد «معامله قرن»، در مناطق مختلف این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بحرینی‌ها شنبه‌شب بار دیگر برای اعلام مخالفت خود با کنفرانس اقتصادی بحرین که قرار است طی روزهای چهارم و پنجم تیرماه برگزار شود، به خیابان‌ها آمدند.

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه خبری «نبأ»، این تظاهرات در مناطق مختلف بحرین از جمله «ابوصبیع»، «الشاخوره»، «المصلی»، «المقشع» برگزار شد.

معترضان با سر دادن شعارهایی، میزبانی بحرین برای برگزاری کنفرانس اقتصادی و همدستی منامه و دیگر کشورهای عربی برای نابودی مساله فلسطین را به شدت محکوم کردند.

معامله قرن شامل انضمام کامل قدس شریف به فلسطین اشغالی، انضمام شهرک‌های موجود در کرانه باختری به این رژیم، نابودی کامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی و تعیین منطقه «ابودیس» به عنوان پایتخت کشور فلسطین است.

نشست بحرین که اولین مرحله اجرای معامله قرن خواهد بود، قرار است در ۲۵ و ۲۶ ژوئن (۴ و ۵ تیر) در منامه برگزار شود. جذب سرمایه‌گذاری در اراضی فلسطین و اعطای وام‌های کم‌بهره به فلسطین از جمله اهداف آن عنوان شده است.

این طرح با واکنش شدید مسلمانان اقصی‌نقاط جهان و فلسطینیان روبه رو شده و تنش و درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی را در فلسطین از جمله نوار غزه افزایش داده است.

به گفته برخی منابع بحرینی، ۴۵ شخصیت صهیونیست در رأس آنها «الی کوهن» وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در کنفرانس منامه حضور خواهند داشت.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از حضور نماینده‌های این رژیم در اجلاس آتی بحرین خبر داد.

شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های صهیونیستی سه‌شنبه (۲۸ خرداد) گزارش داد که نتانیاهو عدم مشارکت رژیم صهیونیستی در اجلاس مذکور را رد کرده و گفته است: «اسرائیل در نشست صلح بحرین حضور خواهد داشت و ما این اجلاس را به فال نیک می‌گیریم».

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ضمن درخواست از پادشاه بحرین برای اجتناب از برگزاری کنفرانس مربوط به معامله قرن گفت که کارگاه بحرین در چارچوب تلاش‌های آمریکا و اسرائیل برای نابودی طرح ملی فلسطین قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار