
کد خبر:۷۷۵۷۵۳
زمانی:
۱۶۰ میلیارد بدهی دانشگاه پیام نور سال گذشته پرداخت شد / گامی بزرگ برای تفویض اختیار به استانها
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: در سال گذشته توانستیم ۱۶۰ میلیارد بدهی قبلی دانشگاه که فشار مضاعفی را به سیستم وارد کرد، پرداخت کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور، محمدرضا زمانی رییس دانشگاه پیام نور صبح امروز در نشست مدیران اداری- مالی استانها، تفویض اختیار در بخش مالی را موفقتر از سایر بخشها دانست و گفت: تمرکزی که در دانشگاه پیام نور بود این ذهنیت را اجرا میکرد که تمامی فعالیتها باید در چارچوب اختصاص بودجه انجام شود، اما تفویض اختیار و ایجاد استقلال درمراکز موجب میشود که هر مرکز و واحد بر اساس درآمد خود هزینه کند.
زمانی منابع درآمدی دانشگاه پیام نور را شامل درآمد عمومی دولتی و شهریه عنوان کرد و افزود: این درآمدها از آنجا که به شرایط و وضعیت اقتصادی وابسته هستند، ناپایدار بوده و دانشگاه باید به دنبال کسب درآمدهای پایدار باشد.
رئیس دانشگاه پیام نور میزان درآمد غیرشهریهای مراکز را در سال گذشته مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: تعهد مراکز در سال جاری برای کسب درآمد غیرشهریهای نسبت به سال گذشته ۵ برابر تعیین شده است که امید است با توجه به سرمایه عظیمی که دانشگاه در اختیار دارد، بتوانیم با حفظ شآنیت دانشگاه راههای مناسبی را برای کسب درآمد بیابیم.
وی به ساماندهی نیروهای انسانی در سال جاری اشاره کرد و افزود: ساماندهی نیروها در دستور کار قرار دارد و تبدیل وضعیت همکاران اداری با وضعیت قراردادی به پیمانی در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید و برای کسب آرای دو سوم نمایندگان در صحن علنی مطرح خواهد شد که به نتیجه رسیدن این طرح از مهمترین برنامههای اولویت دار دانشگاه است.
زمانی تفویض اختیار و ساماندهی نیروها را عامل مهمی در چابک سازی سیستم دانست و گفت: با اقدامات مثبت حوزه اداری، مالی و عمرانی و حمایت و تدبیر همه همکاران، در سال گذشته توانستیم ۱۶۰ میلیارد بدهی قبلی دانشگاه که فشار مضاعفی را به سیستم وارد کرد، پرداخت کنیم و امسال نیز با پیگیری امور و ایجاد منابع درآمدی پایدار برای پیشرفت و تعالی بیشتر گام برمی داریم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.