آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۱۵۸
کدام رشته در کدام دانشگاه |

دانشگاه فردوسی؛ دومین دانشگاه جامع کشور / استقبال دانشجویان به رشته‌های علوم اداری و الهیات

دانشگاه فردوسی مشهد با داشتن ۱۳ دانشکده اکثر رشته‌های تحصیلات دانشگاهی را دارد؛ اما در این میان اقبال دانشجویان به رشته‌های علوم اداری و الهیات بیشتر است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو – مریم ذوالفقاری منظری؛ * با اتمام کنکور‌های سراسری مقاطع مختلف دانشگاهی برای سال تحصیلی جاری، یکی از دغدغه‌های داوطلبان کنکور، انتخاب رشته است. شناخت رشته‌های برتر دانشگاه‌ها از جمله مواردی است که این روز‌ها و با نزدیک شدن به زمان انتخاب رشته مورد توجه شرکت کنندگان کنکور است.

به همین مناسبت خبرگزاری دانشجو قصد دارد تا در این زمینه به قدر توان خود یاری گر شرکت کنندگان کنکور باشد.
 
اقبال دانشجویان دانشگاه فردوسی به رشته‌های علوم اداری و الهیات/دانشگاه فردوسی دومین دانشگاه جامع کشور

دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دانشگاه مادر در استان خراسان رضوی شناخته می‌شود. این دانشگاه با تبدیل آموزشگاه عالی بهداری در سال ۱۳۲۸ به دانشکده پزشکی، نخستین گام را در راه تاسیس سومین دانشگاه ایران در شهر مقدس مشهد برداشت.

در سال ۱۳۳۴ با صدور مجوز دیگری دانشکده ادبیات و پس از آن دانشکده معقول و منقول (الهیات) و دیگر دانشکده‌ها تحت عنوان دانشگاه مشهد، تاسیس شدند. این دانشگاه ازسال ۱۳۵۳ به دانشگاه فردوسی تغییر نام داد.

دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان سومین دانشگاه کشور از نظر قدمت پس از دانشگاه‌های تهران و تبریز در حال حاضر هفتمین دهه فعالیتش را سپری می‌کند.

این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه شرق کشور از وجود ۸۱۰ عضو هیأت علمی متخصص و پرتلاش برخوردار است. در حال حاضر تعداد بیش از ۳۰ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
 

جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه فردوسی مشهد در سطح بین الملل تاکنون رتبه‌های برتری را کسب کرده است. براساس رتبه بندی «عصر طلایی» تایمز در سال ۲۰۱۷ این دانشگاه رتبه‌های برتری در سطح جهان دست یافته است.

همچنین براساس رتبه بندی موضوعی ۲۰۱۹ شانگ های، دانشگاه فردوسی مشهد در بخش علوم فنی و مهندسی در رشته‌های مهندسی مکانیک و رشته مهندسی برق و الکترونیک رتبه‌های شاخصی را از آن خود کرده است.

براساس جایگاه ملی نیز دانشگاه فردوسی مشهد بزرگترین قطب علمی در شرق کشور شناخته می‌شود.

دومین دانشگاه سبز کشور بر اساس نظام رتبه بندی دانشگاه‌های سبز جهان در سال ۲۰۱۶، سومین دانشگاه کشور بر اساس نظام رتبه بندی وبومتریک در سال ۲۰۱۶، چهارمین دانشگاه کشور بر اساس رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام سال ۱۳۹۴ و مرکز منطقه‌ای بررسی ثبت اختراع در شرق کشور از دیگر افتخارات این دانشگاه است.
 
اقبال دانشجویان دانشگاه فردوسی به رشته‌های علوم اداری و الهیات/دانشگاه فردوسی دومین دانشگاه جامع کشور


واحد‌های آموزشی در دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه فردوسی مشهد با داشتن دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اسلامی، دامپزشکی، حقوق و علوم سیاسی، علوم، علوم اداری و اقتصادی، علوم تربیتی و روانشناسی، علوم ریاضی، علوم ورزشی، کشاورزی، معماری، شهرسازی و هنر اسلامی، منابع طبیعی و محیط زیست و مهندسی و پژوهشکده‌های مطالعات اسلامی در علوم انسانی، علوم گیاهی، هوا خورشید، فناوری زیستی، زیارت و گردشگری و پژوهشکده نفت و گاز نقش پررنگی در تربیت نیروی متخصص ایفا کند.

علاوه بر این دانشگاه فردوسی مشهد دارای ۳۵ مرکز و هسته پژوهشی در بخش‌های مختلف علمی از جمله حوزه فنی و مهندسی، حوزه کشاورزی و دامپزشکی، حوزه علوم انسانی و حوزه علوم پایه است.
 

امکانات علمی و رفاهی

کتابخانه دانشگاه فردوسی مشهد با مساحتی بیش از ۸ هزار و ۸۷۰ متر مربع و منابعی شامل بیش از ۲۴ هزار عنوان کتاب فارسی، بیش از ۵۵ هزار عنوان کتاب لاتین، بیش از ۱۹ هزار عنوان پایان نامه به شکل‌های چاپی و الکترونیکی، بیش از یکهزار و ۲۰۰ عنوان نشریه فارسی و بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ عنوان نشریه لاتین است.

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، آزمایشگاه‌های پیشرفته و مجهز، مجموعه‌های ورزشی سرپوشیده و روباز، امکانات و مراکز رفاهی دانشجویی از جمله خوابگاه پسران، دختران و متاهلین، مرکز بهداشت و درمان، مشاوره و توانمندسازی دانشجویان و ... از دیگر امکانات دومین دانشگاه جامع کشور و برترین و کهن‌ترین دانشگاه شرق کشور است.
 
اقبال دانشجویان دانشگاه فردوسی به رشته‌های علوم اداری و الهیات/دانشگاه فردوسی دومین دانشگاه جامع کشور


استقبال از رشته‌های علوم اداری و الهیات

زهره شیخ، کارشناس دفتر برنامه ریزی و توسعه آموزش دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با ظرفیت‌های جذب پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در سال تحصیلی جدید به خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دانشگاه فردوسی در مقطع کارشناسی ۲ هزار و ۸۰۰ نفر، مقطع کارشناسی ارشد یکهزار و ۴۴۵ نفر و مقطع دکتری ۵۰۶ نفر برای سال تحصیلی جدید جذب دانشجو خواهد داشت.

شیخ با اشاره به رشته‌های مورد استقبال داوطلبان در این دانشگاه بیان کرد: رشته‌های علوم اداری، مدیریت، حقوق، اقتصاد، حسابداری و رشته‌های دانشکده الهیات بیش از سایر رشته‌های تحصیلی مورد استقبال دانشجویان ورودی دانشگاه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: این بدان معنا نیست که رشته‌های دیگر مورد استقبال قرار نمی‌گیرند، بلکه داوطلبان به رشته‌های دیگر در حد معمول و نرمال روی می‌آورند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار