۵ غیر نظامی در حمله هوایی آمریکا در سوریه کشته شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۲۷۴

۵ غیر نظامی در حمله هوایی آمریکا در سوریه کشته شدند

بمباران یک زمین کشاورزی در شمال سوریه از سوی جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی موجب کشته شدن پنج غیر نظامی شد.
۵ غیر نظامی در حمله هوایی آمریکا در سوریه کشته شدند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی صبح امروز (دوشنبه) یک زمین کشاورزی را در روستای «الرز» در استان دیرالزور سوریه بمباران کردند.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، این حمله زمانی صورت گرفت که کشاورزان در حال کار بودند. طی این بمباران پنج نفر که سه تن از آن‌ها از اهالی روستا و دو تن دیگر جزو آوارگان بودند کشته شدند. همچنین یک دستگاه «کمباین» نیز به طور کامل در آتش سوخت. منابع محلی می‌گویند که جنگنده‌های آمریکایی این کشاورزان را با عناصر داعش اشتباه گرفته بودند.

دو هفته پیش در تاریخ ۱۶ ژوئیه نیز ۱۳ غیر نظامی در یک عملیات مشترک میان ائتلاف آمریکایی و نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) در استان دیرالزور کشته شدند.

کشته شدن این تعداد غیر نظامی در حالی است که، ائتلاف آمریکا که مدعی است قصد مبارزه با داعش در عراق و سوریه را دارد در تازه‌ترین گزارش خود اعتراف کرده که حملاتش در این دو کشور به کشته شدن دست‌کم ۱۳۲۱ غیرنظامی منجر شده است.

این ادعای آمریکا در حالی است که تحقیقات گروه‌های حقوق بشری در اردیبهشت ماه گذشته نشان داد که در عملیات پنج ماهه ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش در سال ۲۰۱۷، فقط در شهر «الرقه» سوریه بیش از یک هزار و ۶۰۰ غیرنظامی کشته شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار