آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۷۰۱
دیلی اکسپرس:

سعودی‌ها در منگنه ایران گرفتار شده‌اند

دو رسانه انگلیسی و ژاپنی با اشاره به شرایط حاکم بر منطقه، وضعیت عربستان در برابر ایران را دشوار توصیف کرده‌اند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه "دیلی اکسپرس" چاپ لندن، با اشاره به شرایط حاکم بر منطقه نوشت: عربستان سعودی در وضعیتی دشوار قرار گرفته است.

این منبع انگلیسی توضیح داد: شریان حیاتی سعودی‌ها یعنی "صادرات نفت" از دو جبهه در معرض تهدید قرار دارد؛ یکسو تنگه هرمز که محل عرض اندام ایران شده و سوی دیگر، مسیر خطوط نفتی و دریای سرخ که توسط حوثی‌های یمن [انصارالله]ناامن شده است.

خبرگزاری "نیکی" ژاپن هم در این رابطه گزارش داد: تنش عربستان با ایران و تسلط ایرانیان بر تنگه هرمز، سعودی‌ها را نگران کرده است که صادرات نفتشان از مسیر خلیج فارس عقیم بماند. به همین خاطر تصمیم گرفته‌اند ظرفیت خط لوله زمینی خود را از منطقه نفت‌خیز شرق عربستان به سواحل دریای سرخ تقویت کنند.

رسانه ژاپنی خاطرنشان ساخت: البته این مسیر زمینی هم در برابر حملات شیعیان تحت حمایت ایران به‌شدت آسیب‌پذیر است.

به‌نظر می‌رسد گرفتاری در باتلاق یمن و پیروی کور از سیاست‌های امریکا در منطقه، اوضاع نامطلوبی را برای ریاض رقم زده است که استقلال عربستان و جایگاه این کشور را در معادلات جاری بیش از پیش تضعیف خواهد کرد.
منبع: جام نیوز
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۶
باید عربستان تاوان خطاهایش را د مقابل ایران بدهد
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۹
به درک . انشا... که بزودی زود محو و نابودمیشوند .
2
0
ساسان
۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۰
بازي تازه شروع شده دوران بزن درو گذشته فتنه کردي حالا تاوانشو پس ميدي
پربازدیدترین آخرین اخبار