جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افرادی که مخالف افزایش ظرفیت پذیرش رشتههای علوم پزشکی هستند، قاعدتا به دنبال کسب سود بیشترند و سطح کیفی خدمات برای آنان اهمیتی ندارد.
زهرا فقیه، جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص طرح افزایش دو برابری ظرفیت رشتههای علوم پزشکی گفت: این طرح در حال حاضر در کشور دارای دو گروه موافق و مخالف است. مخالفان این طرح غالبا پزشکان هستند و موافقان آن، افراد غیرپزشک هستند.
فقیه افزود: آنچه مسلم است، اکنون به دلیل کمبود تعداد پزشکان، مراکز درمانی دولتی در شهرستانها و کلانشهرها شلوغ هستند و کیفیت خدماتی که در این مراکز به مردم ارائه میشود به نسبت پایین است.
جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه بیشترین تراکم جمعیتی پزشکان در شهر تهران است، اضافه کرد: قاعدتا هر پزشکی میخواهد در مرکز درمانی مطلوبی به ارائه خدمات به مردم بپردازد و بر همین مبنا و به دلیل اینکه امکانات درمانی پایتخت نسبت به سایر شهرها از سطح بالاتری برخوردار است، اکثر پزشکان در این کلانشهر به خدمت رسانی میپردازند و همین مسئله باعث شده با کمبود پزشک در سایر مناطق مواجه شویم و از سویی مراکز درمانی شلوغی در تهران داشته باشیم.
وی ابراز کرد: شلوغی این مراکز درمانی به تبع باعث کاهش کیفیت خدمات میشود و شاهد هستیم ویزیت هر بیمار کمتر از پنج دقیقه صورت میگیرد در حالی که ویزیت بیماران توسط پزشک عمومی باید ١٥ دقیقه و متخصص ٢٠ دقیقه و فوق تخصص ٢٥ دقیقه صورت گیرد و این یکی دیگر از دلایلی است که نشان میدهد با کمبود پزشک مواجهیم.
فقیه یادآور شد: افرادی که مخالف افزایش ظرفیت پذیرش رشتههای علوم پزشکی هستند، قاعدتا به دنبال کسب سود بیشترند و سطح کیفی خدماتی که به بیماران ارائه میدهند برای آنان اهمیتی ندارد.
وی گفت: افزایش ظرفیت پذیرش باید همراه با فراهم سازی یکسری زیرساختها صورت گیرد و این زیرساختها شامل افزایش فضای آموزشی و بیمارستانهای آموزشی و تعداد اساتید است که با هزینه کم و مدیریت صحیح قابل حل است.