جانشین فرمانده ناجا گفت: دشمنان در سال گذشته، پایان دوران براندازی جمهوری اسلامی را اعلام کردند و گفتند این کشور قابل براندازی کردن نیست.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ سردار ایوب سلیمانی پیش از ظهر امروز در بازدید ساختمان پلیس امنیت اقتصادی با بیان اینکه در طول ۴۰ سال گذشته دشمن سعی کرده ابزار فشار اقتصادی را فعال نگه دارد، اظهار کرد: دشمن امید به براندازی داشت.
جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: دشمنان در سال گذشته، پایان دوران براندازی جمهوری اسلامی را اعلام کردند و گفتند این کشور قابل براندازی کردن نیست، یک اصل را در نظر گرفتند تا ملت را نشانه بگیرند و اقتصاد رکن اساسی مبارزه با جمهوری اسلامی ایران شد.
وی تصریح کرد: امروز جهان غرب هیچ ابزاری جز اقتصاد برای مقابله با جمهوری اسلامی در اختیار ندارد، آنها از همه ابعاد، امیدی به براندازی ایران ندارند، پیش از این تمام ابزار را همراه با فشار اقتصادی در اختیار داشتند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه امروز هر کسی که در جهت تابآوری اقتصادی مردم قدم بدارد، قدم در جهت پاسداری از انقلاب اسلامی برداشته است، خاطرنشان کرد: امروز بزرگترین معرکه ما با دشمن، معرکه اقتصادی است.
سلیمانی با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد گفت: ملت ما جزو ثروتمندترین کشورهای دنیا است، امروز فشار اقتصادی اساسیترین فشار بر ملت ما است و بیشترین صدمه از حوزه اقتصاد بر ما وارد میشود.
جانشین رئیس پلیس کشور متذکر شد: نیروی انتظامی مسئول کل امنیت در داخل کشور است، امروز دشمن اراده کرده امنیت را برهم بزند و یک حرکت همهجانبه از این جهت شروع شده، نیروی انتظامی با درک درست شرایط در سال گذشته و شرایط پیشروزی کشور، پلیس امنیت اقتصادی را تشکیل داد.
وی با بیان اینکه امروز پلیس در خط مقدم مقابله با دشمن میدانداری میکند، گفت: امروز انقلابی داریم که هدف آن صرفاً تشکیل یک دولت مانند سایر دولتهای جهان نبود.
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به بروز مشکلات مدیریتی در کشور، گفت: تعیین پلیس امنیت اقتصادی میتواند در گسترده کشور نقشآفرینی کند، کار ما مطالبهگری است و هر روز این کار را انجام میدهیم، باید مسئلهشناسی و گلوگاهها را شناسایی کنیم.
وی افزود: امروز باید با تمام وجود در میدان باشیم البته در بحث مقابلهای معطل تجهیز شدن نمیمانیم و خود را گرفتار خردهپاها نمیکنیم، میخواهیم کاری کنیم که اثر آن نمایان باشد. در کشور ۱۰ استان کشور برای ایجاد پلیس امنیت اقتصادی اولویت دارند، و گمرکات نیز برخی از آنها دارای اولویت هستند.
سلیمانی با اشاره به مسئله کولهبری، گفت: کولهبری یعنی افراد مرزنشین که در بازارچههای مرزی با هم مبادله دارند و ماهیت آن مشخص است، اما اکنون در روز روشن برخی کالای قاچاق را آن طرف مرز با کامیون در آن طرف مرز نگه میدارند و در این طرف مرز با استفاده از عدهای کارگر کالای قاچاق را به کامیونها در این طرف مرز منتقل میکنند و برخی اسم این پدیده را نیز کولهبری میگذارند.
جاشنین رئیس پلیس کشور یادآور شد: با تمام توان آماده کمک به سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی هستیم، افرادی به هزار حیله متصل میشوند تا مالیات ندهد، کشور ما اخذ صحیح مالیات نیاز به فروش نفت برای اداره کشور ندارد.
وی افزود: تمرکز پلیس اقتصادی باید بر مسائل اصلی باشد، امروز به راحتی هر روز میلیونها لیتر سوخت قاچاق میشود، میگوییم روزی ۱۵ میلیون لیتر سوخت با گالن جابهجا نمیشود و با کامیون و نفتکش جابهجا میشود، خواستیم سامانه سپهتن بر روی کامیون و نفتکشها مانند اتوبوسها نصب شود تا بتوانیم سیستم نظارتی روی آنها داشته باشیم.
سلیمانی با بیان اینکه نگاه پلیس امنیت اقتصادی باید فراملی باشد، بدترین نوع قاچاق را قاچاق کالای اقتصادی مورد نیاز مردم دانست و گفت: قوت مردم را جمع میکنند که آن را یا به دولت بفروشند یا به خارج ببرند، امسال به طور مثال عدهای سودجو با خرید تناژ گندم و انبار آن، قصد دارند آن را به دولت بفروشند یا قاچاق کنند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه باید جریان گردش کالا و تجارت در کشور توسط پلیس رصد شود، خاطرنشان کرد: پلیس به این اطلاعات باید دسترسی داشته باشد.
جانشین رئیس پلیس کشور با اشاره به کمک ارتش و سپاه به پلیس امنیت اقتصادی، اظهار کرد: اطلاعات و تجهیزات لازم از ابراز قدرت است. صیانت از کارکنان از اولویتهای ناجا است، باید مراقبت دائمی به آنها داشته باشیم و البته باید نیازهای آنها را نیز برطرف کنیم.