آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۴۰۳۵

کشته شدن ۵ کودک آمریکایی در آتش‌سوزی مهدکودک «پنسیلوانیا»

پنج کودک هشت ماه تا هفت سال در حادثه آتش‌سوزی در مهدکودک «ایری» در پنسلیوانیا جان خود را از دست دادند و یک فرد بزرگسال نیز به بیمارستان منتقل شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در حادثه آتش‌سوزی در یک مهدکودک واقع در شمال غربی «پنسیلوانیا»، پنج کودک در بازه سنی هشت ماه تا هفت سال جان خود را از دست دادند و یک فرد بزرگسال نیز به بیمارستان منتقل شد.

بنا به گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، آتش‌سوزی در مهدکودک «خانواده هریس» در حدود ساعت ۰۱:۱۲ صبح روز یکشنبه به وقت محلی (۲۱:۴۲ یکشنبه به وقت تهران) به وقوع پیوست.

علاوه بر پنج کودکی که در این حادثه قربانی شدند، صاحب مهدکودک که یک زن بود نیز دچار جراحاتی شد که پس از آن به بیمارستان منتقل شد.

بنا به گفته مقامات محلی، دو نوجوان ۱۲ و ۱۷ ساله نیز با بالا رفتن از سقف ساختمان که در حال سوختن بود و پس از آن پریدن از روی آن، موفق به فرار از این حادثه شدند و جان سالم به در بردند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که یکی از همسایگانی که در نزدیکی این مرکز مراقب از کودکان زندگی می‌کرد، نیز در این حادثه دچار جراحاتی شده است.

علت آتش‌سوزی هنوز نامشخص است و کارآگاهان پلیس در حال بررسی این موضوع هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار