ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درصدد است تا کشت گیاهان مقاوم به شوری را با هدف پایدارسازی اقتصاد جنوب کشور، اجرایی میکند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از نیازهای اصلی منطقه جنوب کشور ایجاد اقتصاد پایدار است که این کار تنها با استفاده از فناوریهای زیستی امکانپذیر است. بر همین اساس ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به توسعه طرح اقتصادی کاشت گیاهان مقاوم به شوری در این مناطق کرده است.
کشت گیاهان مقاوم به شوری در منطقه جنوب کشور، نقشی تاثیرگذار در توسعه اقتصادی این مناطق دارد، زیرا در این منطقه آبهای شور غیر متعارفی وجود دارد که هیچ کاربردی برای ساکنان منطقه ندارد. از این آبهای شور تنها میتوان برای آبیاری گیاهان مقاوم به شوری استفاده کرد.
تلاش ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این است که یک صنعت کشاورزی و درآمدزایی را مبتنی بر شورورزی و آب شور در منطقه جنوب کشور ایجاد کند به گونه این که این طرح در مناطق دیگری اش کشور نیز قابل توسعه و گسترش باشد.
اگر این طرح به یک پروژه ملی تبدیل شود و همه دستگاههای ذیربط در اجرایی شدن آن دستی داشته باشند میتوانیم امیدوار شویم که این طرح مهم و راهبردی به عنوان یک برنامه بزرگ در سطح خوزستان اجرایی شود.