کد خبر:۷۸۴۶۵۸
ابطحی در گفتگو با دانشجو:

انحصار تعداد پذیرش دانشجو از وزارت بهداشت گرفته می‌شود

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: طبق طرح تفکیک سنجش از پذیرش دانشجو انحصار اعلام تعداد پذیرش دانشجویان در رشته‌های مختلف از وزارت بهداشت گرفته می‌شود.

سیدمحمدجواد ابطحی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره تفکیک سنجش از پذیرش دانشجو گفت: طرحی با نام تفکیک سنجش از پذیرش دانشجو آماده شد در این زمینه جلسات متعددی با باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و وزارت علوم، داشته ایم.

ابطحی با بیان اینکه این طرح هم اکنون در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مورد بررسی است؛ تصریح کرد: طبق این طرح سنجش از نظام پذیرش جدا و انحصار اعلام رشته و تعداد رشته از وزارت بهداشت گرفته می‌شود. این انحصار در تمام رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، و دستیاری شکسته خواهد شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: تعداد داوطلبین اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برای پذیرش در رشته ها متناسب با نیاز جامعه نیست این موجب می‌شود تا حرفه پزشکی به عنوان شغل پردرآمد جلوه کند در صورتی که از نظر اسلام و آموزه‌های دینی پزشکی واجب کفایی محسوب می‌شود، بنابراین نباید به عنوان یک شغل دیده شود.

وی با اشاره به اینکه تقاضای بیشتر دانش آموزان برای انتخاب رشته، علوم تجربی است؛ بیان کرد: تعداد داوطلبان رشته علوم تجربی در آزمون سراسری سال ۹۸ بسیار قابل توجه بود. مسئله اصلی وجود تعداد زیادی مهندس، حقوق دان و روانشناس بیکار در سطح جامعه و حضور پزشکان در طبقه ممتاز است. ما معتقدیم وضع موجود به صلاح مملکت نخواهد بود. با این وجود آنچه که درمجلس به تصویب می‌رسد و تبدیل به قانون می‌شود را خواهیم پذیرفت.

ابطحی با بیان متاسفانه هیئت رئیسه با افزودن جلسات علنی موجب بی رنگی جلسات کمیسیون آموزش شده است؛ خاطرنشان کرد: مرکز پژوهش موظف شده است در زمینه تفکیک سنجش از پذیرش دانشجو تحقیقات لازم را انجام دهد. این طرح هنوز مراحل مقدماتی کار را سپری می‌کند، اگر وقت کافی برای این کمیسیون گذاشته شود و جلسات کمیسیون آموزش مجلس پرنگ‌تر برگزار شود می‌توایم تا دو سه ماه دیگر این طرح را به صحن مجلس برسانیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار