به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو- مصطفی رحیمی؛ روستای امین آباد یکی از محل های قدیمی حاشیه تهران با جمعیت بیش از ۱۵ هزار نفر و واقع در شهرستان ری ، بخش مرکزی و دهستــــان غنی آباد و در حریم منطقه ۲۰ شهرداری پایتخت واقع شده است.
مدرسه دولتی طلوع آزادی دوره راهنمایی با بیش از 20 سال فعالیت از جمله مدارسی است که برای اهالی این روستا از نظر تربیت و آموزش حائز اهمیت است که در تاریخ 25/10/1397 در جهت بهبود بافت های فرسوده تخریب شده و در حال نو سازی است.
طی تماسهای مکرر مردمی با خبرگزاری دانشجو عنوان شد که در حین انجام نوسازی، نام این مدرسه به آموزشگاه تغییر کرده است. لذا به همین منظور فعالان مدنی محله امین آباد و برخی از والدین بچههای مدرسه نامه ایی به فرماندار شهرستان ری جهت پیگیری این امر ارسال کرده و خواستار رسیدگی شدهاند.
به گزارش خبرگزاری ایسنا در 28 آبان 1397 بر اساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری تبدیل شدن مدارس دولتی به هیات امنایی خلاف قانون است.
بر اساس شواهد و قرائن موجود و طی گفت و گویی که خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو با یکی از مسئولین فرماندار شهرستان ری داشته ظاهرا موضوع تبدیل مدارس دولتی به آموزشگاه و موسسه به صورت زیر پوستی و قارچگونه بویژه در حاشیه شهرها در حال رشد است.
در ادامه سعی کردیم جهت شفاف کردن دلایل و ابعاد این مسئله به وزارت آموزش و پرورش واقع در خیابان سپهبد قرنی تهران برویم اما متاسفانه جلوی درب اجازه ورود ندادند! موضوع را به صورت تلفنی از روابط عمومی پیگیری کردیم که گفتند این موضوع به ما ربطی ندارد!
حال سوال اینجاست در زمانی که مردم مستضعف حاشیه نشین کلان شهر تهران زیر بار مشکلات اقتصادی در گذراندن معشیت زندگی روزانه خود درمانده اند چگونه میتوانند برای تحصیل فرزندانشان هزینههای اضافی پرداخت کنند.
از سوی دیگر بنا به اصل ۳۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی؛ دولت موظف است وسایل آموزش و پرورش رایگان را برای همه مردم تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد.
خبرگزاری دانشجو آمادگی خود را در جهت اطلاع رسانی در راستای تحقق عدالت به نفع مردم مستضعف اعلام مینماید و پیگیری حق تحصیل فرزندان خانواده های کم برخوردار حاشیه شهر تهران و سودجویی افراد نالایق در سیستم آموزشی کشور را پیگیری و به اطلاع عموم جامعه خواهد رساند.
منتظر پاسخگویی و توضیح سرپرست محترم آموزش و پرورش و فرماندار شهرستان ری خواهیم بود.