آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۸۷۲۵
نصرالله:

معادلات جدید رژیم صهیونیستی را شکستیم

دبیرکل حزب الله گفت: ابتدا گفته بودیم که در برابر این تجاوزات رژیم صهیونیستی ساکت نخواهیم نشست و هرگز قبول نخواهیم کرد که معادلات جدید اعمال شود و به همین دلیل برای بر هم زدن این معدلات به تجاوزات اسرائیل پاسخ دادیم.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان دوشنبه‌شب درباره عملیات مقاومت علیه تجاوز‌های رژیم صهیونیستی و انتقام حزب‌الله سخنرانی کرد.

سید حسن نصرالله از آمادگی ارتش لبنان و همراهی آن با مقاومت در مقابله با دشمن اسرائیلی تقدیر و تشکر کرد.

وی گفت که رژیم صهیونیستی در عملیات اولش که در منطقه عقربا در حومه دمشق صورت گرفته، دو نفر از اعضای حزب‌الله را به شهادت رساند و ساعاتی بعد با دو پهپاد بمب‌گذاری شده به ضاحیه جنوبی بیروت حمله کرد که یکی از این دو پهپاد سقوط کرد و پهپاد دیگر رژیم صهیونیستی هم در انجام ماموریتش شکست خورد؛ بنابراین این عملیات رژیم صهیونیستی هم با شکست مواجه شد.

دبیرکل حزب الله در ادامه گفت که ابتدا گفته بودیم که در برابر این تجاوزات رژیم صهیونیستی ساکت نخواهیم نشست و هرگز قبول نخواهیم کرد که معادلات جدید اعمال شود و به همین دلیل برای بر هم زدن این معدلات به تجاوزات اسرائیل پاسخ دادیم.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرد، دشمن صهیونیستی از سخنرانی یکشنبه گذشته تا دیروز در حالت رعب و وحشت به سر می‌برد.

دبیرکل حزب الله لبنان اعلام کرد که دشمن صهیونیستی پیش از حمله مقاومت مرز‌های را تخلیه کرده بودند، این در حالی است که نیرو‌های مقاومت در مکانی که باید حضور داشتند.

وی تصریح کرد، مقاومت در روز روشن عملیات خود را در انجام داد، چون ما قبلا وعده داده بودیم که این عملیات در شب صورت نخواهد گرفت.

سید حسن نصرالله تاکید کرد که عملیات مقاومت در نوار مرزی قرار نگرفت، بلکه با وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی در عمق مشخص سرزمین‌های اشغالی صورت گرفت.

سید حسن نصرالله با بیان اینکه پاسخ ما در مرز‌های اراضی اشغالی ۱۹۴۸ صورت گرفته است، افزود: با عملیات دیروز حزب الله، بزرگترین خط قرمز مقاومت در دهه‌های اخیر شکسته شد.

وی خاطرنشان کرد که مهمترین چیزی که در عملیات روز گذشته مقاومت رخ داده بود، شجاعت نه فقط حزب الله بلکه همه مسئولان لبنانی با وجود همه تهدیدات رژیم صهیونیستی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار