یکی از دغدغههای ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری، افزایش بهره وری از نهادههای کشاورزی است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صنعت کشاورزی یکی از کسب و کارهای با قدمت و دیرینهای است که در تاریخ بشر برای تامین نیازهای مختلف انسانی نقش پررنگی ایفا کرده و میکند. صنعتی با چالشهای مختلف و سنتی که چند سالی است در دنیا دستخوش تغییرات مختلفی شده است. کسب و کاری که با ورود فناوریهای نوین راهی جدید در پیش گرفته است و به شیوهای جدید ادامه حیات میدهد.
با توجه به اینکه ایران کشوری غنی از ظرفیتهای کشاورزی است راه اندازی استارتآپهایی در این حوزه برای استفاده بهینه از امکانات موجود و کاهش مشکلات و چالشهای این حوزه بسیار ضروری است و میتوانند تسهیل گر و زمینه ساز فعالیتهای این حوزه باشد. فعالیتهای استارتآپی در حوزه کشاورزی در ایران با وجود ارزش میلیاردی این صنعت در کشور، چندان رشد خوبی نیافته اند. در حالیکه اگر این استارتآپها به کمک یک الگوی موفق رشد و توسعه یابند میتوانند ناجی اقتصاد کشور باشند.
یکی از اقدامات مهم ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، راه اندازی استارتآپهایی برای توسعه کشاورزی و افزایش امنیت غذای مصرفی مردم است. دغدغهای که ارتباط مستقیمی با سلامت جامعه دارد و یک موضوع مهم و حیاتی برای هر کشوری محسوب میشود.
در همین راستا، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ذیل اجرای طرح شبکه سالم اقدام به حمایت از استارتآپهای فعال در این حوزه کرده است. یکی از این استارتآپها با یک ایده نو به حل مشکلات حوزه کشاورزی و توانمند سازی توسعه کشاورزی و افزایش راندمان و بهره وری در حوزه نهادههای کشاورزی کرده است. این طرح با حضور جمعی از متخصصان حوزه کشاورزی و حوزه فناوری اطلاعات و مدیریت اجرایی میشود.