آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۱۴۶۰
برای سال ۲۰۲۰؛

بودجه ۱.۴ میلیارد دلاری برای توسعه فناوری‌نانو آمریکا درخواست شد

«پیشگامی فناوری‌نانو آمریکا» برای سال ۲۰۲۰ درخواست ۱٫۴ میلیارد دلار بودجه کرده است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، پیشگامی فناوری‌نانو آمریکا (NNI) درخواست بودجه سال ۲۰۲۰ خود را منتشر کرد. این درخواست در قالب یک طرح تکمیلی تدوین شده و به‌عنوان گزارش سالانه این پیشگامی قلمداد می‌شود که طبق قانون تحقیق و توسعه فناوری‌نانو در قرن بیست و برای تامین نیاز وزرات دفاع آمریکا تهیه شده است. در این طرح میزان بودجه مورد نیاز این پیشگامی برای سرمایه‌گذاری در فناوری‌نانو درج شده است.

براساس درخواست داده شده توسط NNI، بودجه موردنظر این پیشگامی برای سال ۲۰۲۰ رقم ۱.۴ میلیارد دلار است که قرار است روی تداوم تحقیقات پایه، تحقیقات اولیه در بخش کاربرد و تلاش برای انتقال فناوری به‌منظور ایجاد دستاوردهای آتی هزینه شود.

این پیشگامی از سال ۲۰۰۱ کار خود را آغاز کرده است که با درنظر گرفتن بودجه درخواستی برای سال ۲۰۲۰، در مجموع این پیشگامی تقریبا ۲۹ میلیارد دلار برای پشتیبانی از فناوری‌نانو دریافت کرده است. این نشان از اهمیت سرمایه‌گذاری مداوم در فناوری‌نانو دارد. این حجم از سرمایه‌گذاری به دستاوردهای فناورانه کمک می‌کند و این نتایج در خدمت مردم آمریکا درمی‌آید.

بودجه ۲۰۲۰ علم نانوی ریاست جمهوری آمریکا از ۱۱ سازمان مختلف پشتیبانی می‌کند. ۵ سازمان فدرال با بیشترین سرمایه‌گذاری (۹۶ درصد از کل) شامل وزارت بهداشت و خدمات انسانی (HHS)/ موسسه ملی سلامت (NIH) (تحقیقات زیست پزشکی مبتنی بر فناوری‌نانو در تعامل با علوم زنده و فیزیک)؛ بنیاد ملی علوم (NSF) (پژوهش و آموزش بنیادی در تمام رشته‌های علوم و مهندسی)؛ وزارت انرژی (DOE) (تحقیقات بنیادی و کاربردی که پایه‌ای برای بهبود فناوری‌های جدید و پیشرفته انرژی است)؛ وزارت بازرگانی (DOC) / موسسه ملی استاندارد و فناوری (NIST) (تحقیقات بنیادی و توسعه ابزارهای ساخت و اندازه‌گیری، مترولوژی و استاندارد برای فناوری‌نانو) هستند.

این طرح مکمل حاوی اطلاعات بودجه و نکات برجسته در مورد برنامه‌ها و اولویت‌های آژانس توسط منطقه (PCA) است. این طرح حاوی چهار نمونه از پیشرفت به سوی چهار هدف NNI است که از از جمله آن می توان به پیشرفت یک برنامه تحقیق و توسعه طراز اول جهانی در حوزه فناوری‌نانو؛ انتقال فناوری‌های جدید به محصولات برای منافع تجاری و عمومی؛ توسعه و پایداری منابع آموزشی، نیروی انسانی ماهر و یک زیرساخت و ابزار پویا برای پیشبرد فناوری‌نانو و پشتیبانی از توسعه مسئولانه فناوری‌نانو اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار