آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۲۴۰۶

۹ شهید و ۴ زخمی بر اثر انفجار تروریستی در کربلا

وقوع انفجار تروریستی در شمال استان کربلا عراق منجر به شهادت و زخمی شدن ۱۳ نفر در این کشور شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود از وقوع انفجار در مسیر یک اتوبوس حامل مسافران در استان کربلاء عراق خبر داد.

این شبکه شامگاه جمعه گزارش داد که بر اثر این انفجار که در نزدیکی یک مرکز ایست‌و بازرسی نظامی در شمال استان کربلا زخ داده، اتوبوس مسافران هدف قرار گرفته است و بر اثر آن شش تن شهید و ۵ تن دیگر زخمی شده‌اند.

شبکه سومریه عراق نیز به نقل از منبع امنیتی عراقی که نخواست نامش فاش شود گزارش داد که خودروی آسیب دیده در انفجار مینی‌بوس بوده و این انفجار در کیلومتر ۵۴ جاده کربلا به بغداد رخ داده است.

به گفته این منبع عراقی، علت انفجار یک بمب بوده است که در داخل این خودرو منفجر شده است.

همزمان منبعی در وزارت کشور عراق در گفت‌وگو با شبکه سومریه، شمار شهدای این انفجار را نُـه نفر و زخمی‌ها را چهار تن اعلام کرده است. با این حال، شبکه «راشا تودی» روسیه به نقل از خبرنگار مستقر خود در عراق، تعداد شهدا انفجار امشب را ۱۴ تن اعلام کرده است که بر اثر سوختگی جان خود را از دست داده‌اند.

هنوز کسی یا گروهی مسئولیت انفجار تروریستی را بر عهده نگرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار