کد خبر:۷۹۴۲۵۵
برای انجام تحقیقات مشترک؛

دانشگاه شهید بهشتی و موسسه «ایکاس» تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند

موسسه ایکاس نخستین تفاهم‌نامه پژوهشی با موضوع جاده ابریشم را با مرکز پژوهشی دانشگاهی شهید بهشتی به امضاء رساند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، نخستین تفاهم‌نامه همکاری مرکز پژوهشی جاده ابریشم دانشگاه شهید بهشتی با موسسه بین‌المللی مطالعات آسیای مرکزی «ایکاس» در نشست جهانی جاده ابریشم امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه انجام تحقیقات مشترک و همکاری‌های بین‌المللی در برگزاری همایش‌ها و نشست‌های کارشناسی و تخصصی در موضوع جاده ابریشم، به ویژه همکاری نزدیک با کشور‌های عضو و سازمان یونسکو است.

دیمیتری وویاکین، رئیس موسسه ایکاس، این تفاهم‌نامه را نخستین تفاهم‌نامه پژوهشی با موضوع جاده ابریشم از زمان تأسیس این مرکز تاکنون دانست که این موسسه با یک مرکز پژوهشی دانشگاهی امضا کرده است.

وی با اشاره به نقش فعال، تاریخی و فرهنگی ایران در جاده ابریشم، تصریح کرد: امیدوارهستیم این تفاهم‌نامه بتواند زمینه انجام تحقیقات مشترک را فراهم کند.

همچنین حسن باستانی راد رئیس مرکز پژوهشی جاده ابریشم و نماینده کمیسیون ملی یونسکو و رابط ملی ایران در شبکه کشور‌های جاده ابریشم سازمان یونسکو، ضمن برشمردن پیشینه همکاری‌های بین ایران و ایکاس در تحقیقات مربوط به جاده ابریشم، ابراز امیدواری کرد که مرکز پژوهشی جاده ابریشم بتواند به عنوان هماهنگ کننده و سامان دهنده تحقیقات ملی در جاده ابریشم عمل کرده و در ایجاد همکاری صمیمانه و نزدیک با نهاد‌های ملی از یک سو و نهاد‌های بین‌المللی از سوی دیگر ایفای نقش کند.

ایکاس موسسه‌ای تحقیقاتی است که در سال ۱۹۹۵ در پی پروژه جهانی «جاده ابریشم، جاده گفتگو» توسط سازمان یونسکو و با مشارکت ۱۰ کشور، از جمله ایران، در سمرقند تأسیس شد. این مرکز در ۲۵ سال گذشته، کانون اصلی تحقیقات در جاده ابریشم بوده که حاصل آن انجام پروژه‌های متعدد، انتشار ده‌ها کتاب و برگزاری چندین همایش بین‌المللی بوده است. نماینده و رابط ملی ایران در این موسسه وزارت امور خارجه است که حضوری موثر در فعالیت‌های این مجموعه به ویژه در چهار سال گذشته داشته است.

مرکز پژوهشی جاده ابریشم که فروردین ماه سال ۹۸ با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه شهید بهشتی تأسیس شد، تنها مرکز پژوهشی جاده ابریشم دانشگاهی است که در کشور‌های آسیای مرکزی، آسیای جنوبی و آسیای غربی تأسیس شده است.

لازم به ذکر است؛ نشست اجلاس جهانی جاده ابریشم با مشارکت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کمیسیون ملی یونسکو، دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران، مرکز پژوهشی جاده ابریشم، مرکز منطقه‌ای میراث ناملموس در آسیای مرکزی و غربی و دانشگاه بوعلی سینای همدان از یکم تا هفتم مهر ماه سال ۹۸ به میزبانی شهرداری همدان در حال برگزاری است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار