میزگرد خبرگزاری دانشجو برای بررسی صنعت «بازی» در ایران؛
کد خبر:۷۹۶۸۸۹
فراخوان شرکت در مسابقات سراسری ماشینهای رادیو کنترلی
اولین دوره مسابقات سراسری ماشین رادیو کنترلی با عنوان «تخته گاز» در چهار بخش مختلف ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه برگزار میشود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مدیریت فرهنگی هنری منطقه دو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با هدف ایجاد فضایی شاد و بانشاط در کنار یک رقابت سالم و پر انرژی و با مشارکت شهرداری منطقه ۱۶ تهران، اقدام به برگزاری اولین دوره مسابقات سراسری ماشینهای رادیوکنترلی با عنوان «تخته گاز» نموده است.
در این مسابقات که از یازدهم لغایت هفدهم آبان ماه سال جاری در محل بوستان ترافیک منطقه ۱۶ شهرداری تهران برگزار میشود، علاقمندان در بخشهای مختلف به رقابت میپردازند. شرکت در این مسابقات برای تمامی علاقمندان آزاد میباشد.
بخشهای مختلف این مسابقات عبارتند از:
الف. – ماشینهای کنترلی اسباب بازی: این بخش ویژه کودکان کمتر از ۹ سال بوده که با ماشینهای اسباب بازی خود شرکت میکنند
ب- ماشینهای بنزینی و نیترو: این بخش مخصوص ماشینهای حرفهای سوختی بوده و شرکت کنندگان با ماشینهای سوختی خودشان شرکت مینمایند.
ج- بخش ماشینهای الکتریکی: این بخش ویژه ماشینهای الکترونیکی و در دو قسمت سرعت و کوهستان برگزار میشود. در این بخش علاقمندان میتوانند با ماشینهای کنترلی خود شرکت نموده و درصورت نداشتن ماشین کنترلی از ماشینهای موجود در محل مسابقات استفاده نمایند.
د- بخش خانوادگی: با هدف گسترش فضای نشاط در میان خانوادهها بخش ویژه خانواده برگزار میشود. در این بخش خانوادهها میتوانند به همراه کودکان خردسال و ماشینهای شارژی بزرگ شرکت نموده و در یک رقابت خانوادگی مهیج حضور داشته باشند.
ثبت نام این مسابقات بصورت اینترنتی بوده و علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای ۸۸۳۶۶۳۶۶ تا ۸ (دبیرخانه مسابقه واقع در فرهنگسرای ابن سینا) تماس بگیرند و برای ثبت نام به نشانی RALLY.FARHANGSARA.IR مراجعه نمایند. مهلت ثبت نام تا پایان مهرماه ۹۸ میباشد.
لازم به ذکر است به دلیل محدودیت در تعداد شرکت کنندگان، اولویت با علاقمندانی است که زودتر اقدام به ثبت نام نمایند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.