کد خبر:۷۹۸۵۷۹
گزارش |

در تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران به سخنرانی یک طرفه روحانی چه گذشت؟ / رئیس جمهور قائل به گفتگو نیست

سخنرانی امروز یک طرفه رئیس جمهور در مراسم گشایش نمادین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران با واکنش اعتراضی دانشجویان این دانشگاه همراه بود.

در تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران به سخنرانی یک طرفه روحانی چه گذشت؟ / رئیس جمهور قائل به گفتگو نیست

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سخنرانی امروز یک طرفه رئیس جمهور در مراسم گشایش نمادین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران با واکنش اعتراضی دانشجویان این دانشگاه همراه بود.
 
میثمی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در تجمع دانشجویان معترض به سخنرانی یک طرفه رئیس جمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی در این دانشگاه گفت: ابتدا برای برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی سهمیه‌ای به تشکل‌های دانشجویی اختصاص نیافته بود که در نهایت آقایان مجبور شدند در حد چند نفر و به صورت انگشت شمار سهمیه‌ای را به تشکل‌ها اختصاص دهند.

وی افزود: مسئله اصلی ما در خصوص سخنرانی یک طرفه رئیس جمهور این است که اینجا دانشگاه و محل گفتگو است و آقای روحانی در این محیط باید غیر از سخنرانی‌هایی که در مکان‌های دیگر دارند بیایند و پای حرف دانشجو و استاد بنشینند و نظرات، حرف‌ها و صدا‌های مختلف را که هر کدام انعکاس بخشی از صدای جامعه است را بشنوند؛ اما رئیس جمهور اصلا قائل به مسئله گفتگو نبوده و نیستند.

میثمی بیان کرد: ما در این مراسم از رئیس جمهور خواهش کردیم که حالا که سخنران‌های فرمایشی اعم از سخنرانی وزراء و دیگر سخنران‌های گزینش شده با گزارش کار و تملق گویی نسبت به دولت انجام شد حداقل به تشکل‌های دانشجویی هم که نمایندگان آن‌ها در سالن هستند اجازه دهند که چند دقیقه حرف مردم را که شاید کمی متفاوت با آنچه که آقای رئیس جمهور می‌پسندد را بیان کنند. در هر حال اگر این فرصت را می‌دادند خیلی اتفاق خاصی نمی‌افتاد و نهایت کار این بود که دانشجویان چند پرسش را مطرح می‌کردند و آقای روحانی هم با چند مغلطه و دوگانه سازی پاسخ آن‌ها را می‌داد.
 
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

وی با بیان اینکه اگر رئیس جمهور فرصت سخنرانی به دانشجویان را می‌داد حداقل برای وجهه خودشان خوب بود و شنیدن نقد‌ها و سوال‌ها در افکار می‌ماند؛ فارغ از اینکه رئیس جمهور پاسخ قانع کننده را هم نمی‌دادند، تصریح کرد: مسئله‌ای که ما می‌خواستیم بیان کنیم مگر چه بود؟ ما می‌خواستیم بگوییم آقای روحانی شش سال گره زدن همه مسائل مملکت به مذاکره و چشم امید بستن به آمریکا که خودتان گفتید امید بستن به آمریکا به دلیل اینکه زیر تعهداتش می‌زند احمقانه است و همچنین گفتید چشم امید بستن به همکاری با اروپایی که از آن‌ها کاری بر نمی‌آید و نمی‌توانند تعهداتشان را انجام دهند چه نتیجه‌ای برای این مملکت داشت.

میثمی بیان کرد: ما می‌خواستیم از رئیس جمهور بپرسیم که این سیاست‌های ارزی و اقداماتی که بانک مرکزی انجام داد و دلار ۴۲۰۰ تومانی آقای جهانگیری چه اتفاقاتی را برای این کشور رقم زد؟ آیا واقعا وضعیت سفره ها، کالا‌ها و بازار خرید مردم اصلاح شد و یا اینکه دولت باعث شدید ده‌ها نفر مفسد اقتصادی که رقم‌های میلیارد دلاری را به یغما بردند تولید شوند؟ سوال ما این بود که این دلار‌ها و سیاست‌های ارزی چه شد؟ در هر حال ما فکر نمی‌کنیم پرسیدن این سوال‌ها چندان خلاف قانون باشد.

وی با بیان اینکه خوب بود رئیس جمهور سوالات دانشجویان را بشنوند و بشنود که قیمت مسکن از ابتدای دولت یازدهم تا الان سه برابر شده و طول مدت خرید مسکن برای خانواده‌های معمولی به بیش از ۶۰ سال افزایش یافته تصریح کرد: سوال ما از رئیس جمهور این بود که برای مسکن چه کردند غیر از اینکه از آن وزیری که به گفته خودش لیبرال بود و به گفته رئیس جمهور برند دولت بود حمایت کردند.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با طرح این سوال که مگر ما می‌خواستیم از رئیس جمهور چه بپرسیم الا اینکه بگوییم سیاست‌های فرهنگی و نوع مواجه شما با شورای عالی انقلاب فرهنگی و اتفاقاتی که در دانشگاه‌ها می‌افتد سیاست‌های غلطی هستند، گفت: اینکه دانشگاه‌ها را به امان خدا رها کنیم و از طرف دیگر در مقابل مسئله‌های فرهنگی و سیاسی دانشگاه تدبیر نداشته باشیم و به صورت امنیتی با مسائل دانشگاه برخورد کنیم سیاست غلطی است که در این دولت دنبال شده است. در هر حال اگر امروز اجازه آزادی بیان و گفتگو می‌دادند دانشجویان مجبور نبودند گروه گروه در دانشگاه جمع شوند و پشت این حصار‌ها و دیوار‌هایی که در ایجاد شده اند حرف‌های خود را با دیگران و رسانه‌ها بزنند.

اسکندری دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران نیز در این تجمع گفت: رئیس جمهور اگر وقت بگذارند و وزراء در هیات دولت گزارش کار خود را ارائه دهند قطعا وقتی به دانشگاه می‌آیند آن وقت دیگر نوبت دانشجو است که حرف‌های خود را بزند.

وی با بیان اینکه ما در این مراسم به سخنرانی کسانی که به عنوان نماینده دانشجویان معرفی شدند اعتراض کردیم، چون این افراد به تملق گویی رئیس جمهور پرداختند، افزود: ما اصلا نمی‌دانیم که این افراد در چه فضایی تنفس می‌کنند، چون ما فضا را به گونه‌ای دیگر می‌بینیم و می‌دانیم در هفت تپه و هپکو چه خبر است؛ البته هر جای دیگری هم دست بگذاریم وضع همینگونه است.
 
در تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران به سخنرانی یک طرفه روحانی چه گذشت؟ / رئیس جمهور قائل به گفتگو نیست

اسکندری با اشاره به اینکه هر کس دیگری هم جای روحانی بود اجازه نمی‌داد کسی حرفی بزند، افزود: در این ۶ سال دولت هیچ کاری جز بدبختی و فاجعه انجام نداده به گونه‌ای که در این مدت ارزش اموال مردم به یک سوم کاهش یافته و میلیارد‌ها دلار به هدر رفته است و جالب اینجاست که می‌گویند دلار‌ها را به مردم داده اند. در هر حال معلوم نیست که رئیس جمهور مردم را چه فرض کرده اند.

وی با بیان اینکه ما می‌خواستیم از رئیس جمهور بپرسیم که اسم یک وزارت خانه را بیاورند که حداقل یک کاری انجام داده باشد تا ما دلمان خوش باشد، گفت: ما می‌خواستیم از رئیس جمهور این سوال را بپرسیم که آن ژنرال‌های نفتی که ما بلدیم بلدیم راه انداخته بودند و می‌گفتند ما زبان خارجه می‌دانیم و زبان خارجه شما خوب نبود و الان حتی اجازه نمی‌دند آن‌ها در خارج از کشور راه بروند الان کجا هستند.

دبیر مجمع دانشجویان دانشگاه عدالتخواه دانشگاه تهران تصریح کرد: حرف ما در این مراسم فقط همین بود که دانشگاه محل گفتگو است و آقای روحانی باید آن سخنرانی‌هایی که در آن همه باید بگویند چاکریم نوکریم را در جا‌های دیگر برگزار کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار