اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل طی نامهای به فریادهای امروز رئیس جمهور در دیدار با مردم یزد واکنش نشان داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه ای در واکنش به فریادهای امروز رئیس جمهور در بر سر مردم در یزد تصریح کرد: آقای روحانی برسر مردم فریاد نکشید. جنس شعارهای امروز مردم از همان وعدههایی است که قرار بود ۱۰۰ روزه حل کنید.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
آقای روحانی فریادها و عصبانیت امروز حضرتعالی خود طبل ناکارآمدی و از خالی بودن کارنامه است، امروز بعد از ۶ سال دیگر مردم با سخنرانی و رجز خوانیهای شما شادی نمیکنند امروز ملت از دولت ناکارآمد شما کارنامه میخواهد، مردم به جای شنیدن فریادهای شما وضعیت اقتصادی و سفره هایشان را میبینند، دیگر مجالی برای شعار و وعده نیست امروز باید پاسخگو باشید.
آقای روحانی برسر مردم فریاد نکشید، در طول چهل سال انقلاب اسلامی صدای آمریکا هرگز از حنجره مردم بیرون نیامد، صدای آمریکا از حنجره کسانی بیرون میآید که در این ۴ دهه پیوسته دم از تعامل و سازش با دولتهای مستکبر آمریکا زدند، پاسخشان را هم از همان دولتها گرفتند.
صدای آمریکا از حنجره کسانی بیرون میآید که ۶ سال تمام سرمایههای مملکت را به اخم و لبخندهای کدخدا گره زده بودند و امروز که مردم شعار «روحانی روحانی، اقتصاد اقتصاد» سر میدهند جز دو قطبی کردن جامعه حرفی برای گفتن ندارد، جنس شعارهای امروز مردم از همان وعدههایی است که قرار بود ۱۰۰ روزه حل کنید.
آقای روحانی انتخابات ریاست جمهوری دو سال است تمام شده، ولی شما همچنان انتخاباتی صحبت میکنید، علت این همه هجمه به قوه قضائیه در برخورد با فساد و رانت خواری چیست؟ این دو قطبی سازی در فضای حکومت چه آوردهای برای مردم و نظام اسلامی دارد؟ آقای روحانی از چه برآشفته اید؟ از شعارهای به حق مردمی و یا از روند مثبتی که قوه قضائیه در برخورد با دانه درشتها و از جمله مسئولین و خانواده هایشان در پیش گرفته است؟
چرا در ایام سه ماه مانده به انتخابات یادتان افتاده است که فسادها را برملا کنید؟ چرا در ۶ سال گذشته فسادهای مد نظر را بیان نکرده اید؟ شما که مجال عرض اندام به منتقدانتان هم نمیدهید چگونه است که این همه مدت سکوت کرده اید؟
آقای رئیس جمهور همچنان که وزیر نفت را مسئول میکنید که ارقام میلیونی را برای مردم توضیح دهد، از آقای همیشه وزیر نفت که خود بزرگترین متهم فساد چندین میلیاردی کرسنت است، در مورد این ارقام هم توضیح بخواهید مگر نامه تان در این مورد در زمانیکه در جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی بودید را فراموش کرده اید؟
از آقای زنگنه در مورد زیان چند صد میلیون دلاری حذف کارت سوخت به مردم و بیت المال هم توضیح بخواهید!
همچنان که رئیس بانک مرکزی را مسئول میکنید تا مساله ۲ میلیارد دلار را برای مردم توضیح دهد، از زیان چند میلیار دلاری بحران ارزی سال ۹۷ هم توضیح بخواهید، در مورد چند میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی که به جیب دلالان رفت و صرف کالاهای غیراساسی شد، رانت ارزی که در اوج بحرانهای مالی به جای مردم و معیشت آنها صرف تفریح رفاه طلبان شد هم توضیح بخواهید. گویا تا امروز صدای مردم را نشنیده بودید، این صدای واقعی مردم است، همان صدایی که به امید حل کردن بحرانهای اقتصادی به شما در دو مرحله اعتماد کردند، همانهایی که دل به شعار «هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد» خوش کرده بودند، امروز آنها نتیجه اعتمادشان را میخواهند، مردم را به آمریکایی بودن متهم نکنید، جامعه را به دو قطبی شدن سوق ندهید، از عملکرد دولتتان با سعه صدر دفاع کنید البته اگر حرفی برای گفتن داشته باشید!
اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل مردم را رکن رکین جامعه اسلامی و خط قرمز خود میداند و پرخاشگری و اتهام به آنها را بر نمیتاباند و شما را به جای فعالیتهای انتخاباتی در ایام پیش رو به ارائه گزارش از عملکردتان با توجه به وعدههای انتخاباتی ۹۲ و ۹۶ دعوت میکند.
درود بر دانشجویان آگاه و بیدار خداوند پشت و پناهتان باشد در مورد هدیه فریدون به جان کری و هدیه وزیر امور خارجه و عراقچی به دشمنان قسم خورده و سرسخت جمهوری اسلامی که وندی شرمن در مورد ایرانیان حرفهای زشت و سخیف هنوز از یادم نمی رود که آنها به ذات ما توهین می کنند و طرف ما به آنها هدیه می دهند همراه با چند جاسوس و اطلاعات ذیقیمت ،خدایا این را به کجا ببریم یادمان باشد آقای روحانی در انتخابات می گفت در دولت ما مثل دولت قبل نیست یک ريال و یا یک دلار جابجا نخواهد شد این سهل اندیشان نصیحت امام حسین ع به عمر سعد را با مذاکره خود هم سو کردند خدایا خدایا خدایا آه آه آه از دست این سهل اندیشان ترسو
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.