کد خبر:۸۰۳۳۳۷
صفاری‌نیا مطرح کرد

ماموریت بنیاد مصطفی (ص) بر پایه ارتقای نقش‌آفرینی علم در تمدن اسلامی است

مدیر بنیاد مصطفی (ص) گفت: بنیاد مصطفی (ص) ماموریت خود را بر پایه پرورش ارتقای ظرفیت و نقش‌آفرینی علم و فناوری و نوآوری در تمدن اسلامی ترسیم کرده است.

ماموریت بنیاد مصطفی (ص) بر پایه پرورش ارتقای نقش‌آفرینی علم در تمدن اسلامی است

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی (ص)، مهدی صفاری‌نیا، مدیر بنیاد مصطفی (ص) در افتتاحیه سومین «هفته جایزه مصطفی (ص)» در دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) بر پایه دانش؛ آشکارترین مسیر عزت و قدرت ملت‌ها و بر پشتوانه تمدن غنی که در شش قرن، با تکیه بر دانایی، پرچم علم را به دست عالمانی همچون خوارزمی‌ها، رازی‌ها و بیرونی‌ها بوده، تاسیس شده است.

وی افزود: بنیاد مصطفی (ص) ماموریت خود را بر پایه پرورش ارتقای ظرفیت و نقش‌آفرینی علم و فناوری و نوآوری در تمدن اسلامی ترسیم کرده است.

مدیر بنیاد مصطفی (ص) ادامه داد: بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با محوریت اعتباربخشی ظرفیت سازی و گفتمان‌سازی در خدمت جامعه اسلامی است و به موجب اعتباربخشی و هم افزایی و تصویرسازی جهانی از جهان اسلام به عنوان تمدنی پیشرو در عرصه جهانی دانشمندان برجسته را در دوره سوم جایزه مصطفی (ص) روز دوشنبه ۲۰ آبان در تالار وحدت تقدیر می‌کند.

وی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۰ دانشمند از بیش از ۳۰ کشور جهان در این دوره از برگزاری جایزه مصطفی (ص) و هفته مراسم جایزه از امروز، اظهار داشت: بنیاد مصطفی (ص) برای بهره برداری موثر از توانمندی جهان اسلام نسبت به ایجاد شبک‌های از فعالان زیست بوم علم و فناوری همت گذاشته است که بخشی از این فعالیت‌ها در قالب ششمین نشست تبادل علم و فناوری (STEP) در کشور‌های اسلامی در بخش‌های سلامت و همبست آب و انرژی در دانشگاه‌های تهران و برنامهی دیگری در قالب نشست آشنایی صنایع با دستاورد‌های دانشمندان جهان اسلام (EISA) در قالب دیدار‌های تجاری و کارگاه‌های آموزشی یا ارائه‌ها با حضور ۴۰ شرکت فعال از ۱۵ کشور در کارخانه نوآوری آزادی برگزار می‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار