مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان با اشاره به اختصاص اعتبار ۳۰۰۰ میلیاردی دولت برای ایجاد اشتغال گفت: دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغال دانشجویان از آنان حمایت میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جواد فرهودی، مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز در مراسم استقبال از دانشجویان جدید این دانشگاه در گلستان با بیان اینکه مزیت دانشگاه علمی کاربردی تکیه بر توانمندیها است، اظهار کرد: دانشجویانی که در این دانشگاه تربیت میشوند بیشتر تکیه بر تواناییها و مهارتها دارند و دانشگاه علمی کاربردی برای پیادهسازی ایدهها و خلاقیتها راهاندازی شده است.
فرهودی بیان کرد: در دنیا بیش از ۱۵ هزار زمینه شغلی وجود دارد که در ایران حدود ۳ هزار شغل شناسایی شده است.
مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اضافه کرد: رسالتی که دانشجویان علمی کاربردی برعهده دارند با رسالت دانشجویان نظری متفاوت است و دانشجویان علمی کاربردی برای فراگیری مهارت وارد این دانشگاه میشوند.
وی تأکید کرد: دانشجویان علمیکاربردی در طول تحصیل باید نسبت به زمینههای شغلی خود شناخت داشته باشند و دانشگاه برای تحقق این مهم از دانشجویان حمایت خواهد کرد و دولت نیز اعتبار ۳ هزار میلیاردی را برای ایجاد اشتغال در بنگاههای اقتصادی و تجاری در نظر گرفته است.
فرهودی بیان کرد: از بین ۹۰۴ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه علمی کاربردی گلستان ۹۲ درصد آنها متعلق به دهه ۶۰ به بعد و ۷۴ درصد آنها متعلق به دهه ۸۰ هستند که این یک مژده و رویکرد جدید برای دانشگاه علمی کاربردی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه دانشجویی که در دانشگاه علمی کاربردی تربیت میشود باید آچار به دست و ماهر باشد، اذعان کرد: تورم نیروی تحصیلکرده در صف انتظار اشتغال به دلیل آن است که فارغالتحصیلان دانشگاهها از لحاظ علمی توانا هستند، اما از لحاظ کارکرد هنوز زمینهها و نقطه شروع کار را بلد نیستند.
مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی ۵۱۲ ساعت را به عنوان دورههای کارورزی و کاربینی میگذرانند، ابراز کرد: اساتید این دانشگاه در کنار مباحث نظری باید فنون و مهارت لازم را هم به دانشجویان آموزش دهند.
مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه مردم دیگر از مدرکگرایی خسته شدند، متذکر شد: متأسفانه در کشورمان مدارک دانشگاهی را بیشتر برای پرستیژ گرفتیم حال آنکه مهارتآموزی و فن مهمتر است.
وی به دانشجویان محصل در دانشگاه علمی کاربردی توصیه کرد راهاندازی بنگاه تجاری کوچک را از دوران دانشجویی کلید بزنند و تأکید کرد: دولت و دانشگاه علمی کاربردی نیز در نظر دارند از این بنگاههای شغلی حمایت کنند.