رئیس دانشگاه کردستان گفت: با توجه به حضور ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه کردستان، ضروری است زمینه لازم برای مهارتآموزی آنها فراهم شود.
رحمت صادقی، رئیس دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: مهارت افزایی یکی از مواردی است که میخواهیم به جد در دانشگاه پیگیری شود؛ چرا که نبود استخدامیهای رسمی منجر به بی انگیزگی دانشجویان شده و دانشجویان باید به دنبال ایجاد کسب و کار بر اساس تخصص و نیاز جامعه باشند.
صادقی با اشاره به اینکه مرکز جوار دانشگاه غیر فعال است، اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم در محیط دانشگاه در راستای تخصص دانشجویان، زمینه فراگیری آموزشهای کاربردی مورد نیاز استان از جمله باغداری، زنبورداری، گیاهان دارویی و شیلات را برای دانشجویان فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه کردستان عنوان کرد: در صورت احداث چنین مرکزی، دانشجویان انگیزه مضاعف پیدا کرده و احساس یاس و ناامیدی از آنها دور شده و امید بیشتری به تحصیلات دانشگاهی خواهند داشت.
وی با تاکید بر اینکه دورههای تخصصی مهارت آموزی باید در کنار واحدهای درسی ارائه شود، خاطرنشان کرد: دانشگاه کردستان ضمن اعلام حمایت خود از این طرح، تمامی تجهیزات، اساتید و امکانات آزمایشگاهی خود را در اختیار سازمان فنی و حرفهای قرار میدهد.
صادقی خاطرنشان کرد: با توجه به حضور ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه کردستان، ضروری است زمینه لازم برای مهارت آموزی آنها فراهم شود تا به عنوان نیروی انسانی ماهر و متخصص برای ورود به بازار کار آماده شوند.
وی با اشاره به وجود شعبه اقماری دانشگاه کردستان در شهرستان سقز، بیان کرد: متاسفانه مکان این دانشکده مناسب نیست و تنها ۳۰ تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با توجه به اینکه سازمان فنی و حرفهای در سقز پنج هزار متر مربع فضا و ساختمانی نیمه کاره دارد، میتوانیم طرح مشترک و نوینی را برای استفاده از این فضاها ارائه دهیم.
رئیس دانشگاه کردستان ابراز کرد: در راستای سیاستهای آموزشی وزارت علوم مبنی بر مهارت آموزی، ضروری است تا دانشجویانی با مهارت و تخصص تربیت کنیم.