آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۹۶۲۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

۴۰۰۰ مقاله خارجی دانشگاه کردستان در مجلات معتبر بین‌المللی به چاپ رسیده است

رئیس دانشگاه کردستان گفت: ۴۰۰۰ مقاله خارجی در مجلات معتبر بین‌المللی و ۳۲۰۰ مقاله در مجلات داخلی در طول تاریخ فعالیت دانشگاه کردستان به چاپ رسیده است.

رحمت صادقی، رئیس دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به موفقیت‌های این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی اشاره کرد و گفت: دانشگاه کردستان برای نخستین بار در سیستم رتبه‌بندی جهانی تایمز در بین یک‌هزار و ۳۹۶ دانشگاه جهان در رتبه ۶۰۱ تا ۸۰۰ ایستاد و در بین ۴۰ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه‌بندی جایگاه ۲۱ و جایگاه ۸ در بین دانشگاه‌های جامع کشور را به خود اختصاص داد.

صادقی ضمن اشاره به اقدامات انجام شده برای ارتقا وجهه بین‌المللی این مرکز آموزش عالی اضافه کرد: با ۳۰ دانشگاه جهان تفاهم نامه داریم که چهار دوره مشترک با این دانشگاه‌ها در سال‌جاری برگزار شده است.

رئیس دانشگاه کردستان به استقبال ویژه دانشجویان خارجی برای ادامه تحصیل در دنشگاه کردستان اشاره کرد و یادآور شد: هم اکنون ۴۹۲ دانشجوی خارجی به ویژه از اقلیم کردستان عراق در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه کار تبادل استاد، دانشجو و کارمندان دانشگاه کردستان با دانشگاه‌های اروپایی در کشور‌های اتریش، فرانسه و اسپانیا آغاز شده است، اظهار کرد: امسال مجوز اعزام ۱۵ دانشجو، چهار استاد و سه کارمند را داریم و سال گذشته نیز ۱۶ استاد و دانشجو با این کشور‌ها تبادل شد.

رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه گفت: در کنار پژوهش‌های بنیادی برای توسعه مرز‌های دانش به پژوهش‌های کاربردی منطبق با نیاز‌های جامعه توجه ویژه‌ای می‌شود.

وی به فعالیت ۱۰ پژوهشکده و یک قطب علمی بازآفرینی و بهسازی شهری در دانشگاه کردستان اشاره کرد و افزود: ۱۳ مجله پژوهشی در دانشگاه کردستان منتشر و ۱۹ طرح پژوهشی را در گراند‌های بین‌المللی در دست اجرا داریم.

صادقی تاکید کرد: چهار هزار مقاله خارجی در مجلات معتبر بین‌المللی و سه‌هزار و ۲۰۰ مقاله در مجلات داخلی در طول تاریخ فعالیت دانشگاه کردستان به چاپ رسیده است.

وی اظهار کرد: به دلیل کم بودن تعداد دانشگاه‌ها در استان و همچنین سهمیه بومی گزینی استان، داوطلبان کردستانی شانس کمتری برای قبولی در دانشگاه‌های مطرح دارند.

صادقی با بیان اینکه دانشگاه کردستان ۳۰ درصد جمعیت دانشجویی استان را پوشش می‌دهد، گفت: بومی‌گزینی لطمه بزرگی به توسعه علمی استان زده که سهم بودجه‌ای دانشگاه را هم تحت تاثیر قرار داده که در تلاش هستیم ردیف بودجه‌ای مستقلی را در برنامه بودجه برای دانشگاه کردستان بدست بیاوریم.

وی گفت: سرانه دانشجویی در کشور به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، چهار هزار و ۵۳۰ دانشجوست که این تعداد در کردستان ۲ هزار و ۶۹۱ نفر است.

رئیس دانشگاه کردستان در خصوص سرانه بودجه تاکید کرد: این مبلغ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۲۰ هزار تومان در کشور و سرانه کردستان ۸۰ هزار تومان است.

صادقی با بیان اینکه هم اکنون در دانشگاه کردستان ۸ دانشکده وجود دارد، افزود: در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند که نسبت تعداد دانشجویان در مجموع در مقایسه با سال گذشته ۶۰۰ نفر افزایش یافته است.

وی درباره رشته‌های تحصیلی این دانشگاه یادآور شد: ۵۶ رشته کارشناسی، ۳۰ رشته دکترا و ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه فعال است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار