آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۶۰۶۱
با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان داخلی؛

سیستم‌های اعلائم حریق آدرس پذیر روانه بازار شد

یک شرکت دانش‌بنیان توانست سیستم اعلام حریق آدرس‌پذیر را طراحی و تولید کند.
سیستم‌های اعلائم حریق آدرس پذیر روانه بازار شد
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانش‌بنیان توانسته است به تکنولوژی ساخت سیستم اعلام حریق آدرس‌پذیر، مناسب با شرایط اقلیمی ایران طراحی و به تولید برساند.

وحید سهیلی رییس هیات مدیره این شرکت می‌گوید: سیستم‌های اعلام حریق عموما بر ۲ نوع طراحی و ساخته شده است؛ در نوع اول و سیستم‌های متعارف که وجود دارد صرفا حریق اعلام می‌شود و اطلاعات دقیقی از محل وقوع آن در دسترس نیست. دوم، سیستم‌های اعلام حریق آدرس‌پذیر که محل دقیق وقوع حریق کاملا مشخص است.

سهیلی درباره خصوصیات این سیستم گفت: در سیستم اعلام حریق آدرس‌پذیر، برای هر آشکارساز، شاسی و یا ابزار‌های اعلام حریق یک آی پی (IP) مشخص در نظر گرفته می‌شود و بر مبنای آن آی پی (Ip) آدرس و یا موقعیت دقیق حریق اتفاق افتاده مشخص خواهد شد.

وی افزود: سیستم با پایش دائم و هر ۴ ثانیه یک‌بار، در صورت وقوع حریق و یا علائم شعله، دود و حرارت، علائم هشدار دهنده را به پنل مرکزی ارسال خواهد کرد تا موقعیت دقیق حریق مشخص شود.
 
به گفته سهیلی، هشدار دهنده‌ها علاوه بر ارسال نشانه‌های هشدار بر روی پنل مرکزی، امکان اعلام حریق به صورت دیگر را نیز دارد. به این صورت که سیستم مرکزی اعلام حریق با اتصال به یک مودم اینترنت و از طریق ارسال پیامک (SMS) به فرد و یا اپراتور هشدار‌های لازم را اعلام خواهد کرد.

وی ادامه داد: در تولید این سیستم توجه ویژه‌ای به شرایط اقلیمی کشور شده است و بر همین مبنا علائم دهنده‌ها قابلیت کارکرد در دمای منفی ۲۷ درجه (۲۷-) تا مثبت ۶۵ درجه (۶۵+) را دارند.

سهیلی به دیگر مشخصه‌های این سیستم اشاره کرد و گفت: سیستم و یا علائم هشدار دهنده قابلیت کار در رطوبت صفر تا ۹۵ درصد را نیز دارند.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان سانا صنعت ماندگار اختلاف قیمت این محصول با نمونه مشابه خارجی را در حدود ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: تمرکز اصلی شرکت بر روی بازار داخلی است و صادرات محصول در برنامه ۳ سال آینده وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار