آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۶۳۱۳
محمدی در گفتگو با دانشجو:

انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی تخریب اکوسیستم را در پی دارد

استادیار دانشگاه گیلان گفت: با انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی اکوسیستم منابع طبیعی تخریب می‌شود.

محسن محمدی، استاد یار دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: برای انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی باید ارزیابی بیشتری شود که از چه مسیری و با چه تکنولوژی انجام می‌شود.

محمدی مطرح کرد: آن چیزی که مشخص است جابه‌جایی آب از بخش به بخش دیگری خود به خود اثرات زیست محیطی دارد و ما مجاز نیستیم آب را از آبخیزی به آبخیز دیگری انتقال دهیم.

استاد یار دانشگاه گیلان تصریح کرد: برای این انتقال باید بخشی از اکوسیستم منابع طبیعت را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این اکوسیستم جنگل‌ها و منابع طبیعی ما است.

وی گفت: طرح به این بزرگی نیاز دارد که چند سال ارزیابی اثرات شود و ارزیابی اثرات انتقال آب دریای خزر باید در اختیار مردم قرار گیرد و حتی امکان دارد این نگرانی‌ها بی مورد باشد این حق مردم است که بدانند برای محیط زیست خود قرار چه اتفاقی بیفتد و این که کلی گفته می‌شود قرار است آب دریا خزر به فلات مرکزی انتقال یابد اگر این اتفاق با بهترین تکنولوژی و کمترین آسیب زیست محیطی باشد، چون مبهم صحبت می‌شود نقد‌های وارد است.

محمدی خاطرنشان کرد: در شمال کشور به اندازه کافی جاده‌های احداث شد که باعث تخریب اکوسیستم شود و این انتقال هم تخریب دیگری به بار می‌آورد. برفرض مثال این انتقال صورت گرفت برای شیرین کردن آب چه اقداماتی قرار صورت بگیرید و نتیجه نمک‌های بازیافتی از آب دریا چه خواهد شد.

استاد یار دانشگاه گیلان یادآور شد: سوالاتی در این زمینه مطرح است که این انتقال قرار نیست برای یک سال صورت گیرد در طول زمان چه اثرات خواهد داشت؟

محمدی تاکید کرد: آب دریای خزر مشاء است اگر هیچ اثرات زیست محیطی نداشته باشد هم این موضوع در قالب کدام قرار داد با کشور‌های همسایه مورد توافق قرارگرفته که مورد سوء استفاده قرار نگیرد.

استاد دانشگاه گیلان در خاتمه افزود: بهتر است قبل از انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی نکات مثبت و منفی آن ارزیابی شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار