سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی به اختلال در سامانه ثبت درخواست جاماندگان یارانه حمایت معیشتی اشاره کرد و گفت: برای جاماندگان ۱۰ روز فرصت ثبت درخواست در نظر گرفته شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین میرزایی سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی در واکنش به این گلایه که کد دستوری *۶۳۶۹# دچار اختلال شده و قرار بود این اختلال تا ساعت ۳ بعدازظهر رفع شود، توضیح داد: در اجرای طرح ملی حمایت معیشتی تقسیم کار صورت گرفته و وزارت رفاه وظیفه شناسایی مشمولان را بر عهده دارد. سازمان برنامه و بودجه وظایف پرداخت مبالغ و سازمان فناوری اطلاعات و وزارت ارتباطات وظیفه ارسال اطلاعات به مردم را بر عهده گرفته است.
وی ادامه داد: از آنجایی که رسیدگی حضوری به درخواست چندین میلیون نفر غیر ممکن بود و تصمیم گرفتیم درخواستهای به صورت غیرحضوری بررسی شود این کد دستوری راهاندازی شده است و تا کنون ۹۰۰ هزار کدملی در این سامانه به ثبت رسیده است.
سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی خاطرنشان کرد: ۹ هزار کدملی که در این سامانه به ثبت رسیده متعلق به افرادی است که از سوی اپراتورهای غیرهمراه اول اقدام به ثبت درخواست کردهاند.
میرزایی با تأکید به اینکه تا اطلاعرسانی بعدی این ستاد تنها سرپرست خانوار میتوانند برای ثبت درخواست به این سامانه مراجعه کنند، گفت: تا کنون ۹۳ درصد درخواستهای ثبتشده مربوط به سرپرستهای خانوار بوده است.
وی گفت:بنابر بیانیه منتشر شده سازمان فناوری اطلاعات قرار بود تا ساعت ۳ بعدازظهر اختلالات ایجاد شده در سامانه رفع شود، اما این اتفاق نیفتاده است.
سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی ادامه داد:علت این مشکل مربوط مسائل فنی اپراتور همراه اول است چرا که ظرفیت در نظر گرفته شده برای این سامانه مراجعه ۵۰۰ هزار درخواست در ثانیه بوده است؛ و بنابر این از نظر دریافت اطلاعات مشکلی نداریم.
میرزایی ابراز داشت: اپراتور همراه اول باید اطلاعات مشترکانش را ارسال کرده تا پیام مقتضی به این افراد ارسال شود.
وی اظهار امیدواری کرد: راهکار جایگزینی برای حل این مشکل در نظر گرفته شود.
سخنگوی ستاد شناسایی طرح حمایت معیشتی با بیان اینکه اختلالهای وارده نباید نگرانی برای مردم ایجاد کند، گفت: مدت زمان ۱۰ روزه برای ثبت درخواستها در نظر گرفته شده ضمن اینکه بسترهای دیگری از سوی سازمان فناوری اطلاعات در نظر گرفته شده که به زودی اعلام خواهد شد.
میرزایی سازمان فناوری اطلاعات را به عنوان متولی تأمین اطلاعات برای سامانه معرفی کرد و گفت: ظرف ۲۴ ساعت پس از ثبت پیامک درخواست متقاضیان کد رهگیری و نتیجه بررسی برای افراد ارسال میشود و افرادی که این کد رهگیری را دریافت کرد ظرف ۴۸ ساعت پس از دریافت آن باید به سامانه وزارت رفاه که در روز سهشنبه اطلاعرسانی میشود مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: روند ثبت این درخواست نهایتاً ۳۰ روز خواهد بود.
من بسته معیشتی دریافت نکردم با 3بچه خیلی گرفتارم از انجا که قرکشی محلی داریم برجی ده ملیون پول توحسابی که یارانه ام واریز میشه میامد حالا اگه به اون دلیل واریز نکردید تحقیق کنید تا ثابت شود تعمیر کارم ولی مغازه ندارم وسیار کارمیکنم نتوانستم مغازه بزنم
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.